Ti hagynátok a látszatot Továbbra is? Vagy azonnal ellőnétek minden ütőkártyát?
Lehet, hogy gonosznak fogok tűnni...Az a helyzet, hogy van egy anyósjelöltem. 6db háza van, én az egyikben élek, mint szívességi lakáshasználó, a párommal együtt. A párom bátyja is velünk él. Mind a hármunkat ki akar rakni anyósjelölt. Már az ügyvédjétől is kaptunk levelet, hogy fizessünk, de nem ez a lényeg, hanem hogy a dolog sok helyen támadható. Most van egy munkahelyem, tiszta szívből gyűlölöm, ahogy van, az egészet, egyáltalán nem nekem való. Lenne egy másik, ami Közelebb áll a szívemhez. Oda akarok menni, már intézem a dolgot. Azért is jó, mert azonnal fizet, és lenne pénzem ügyvédre, aki meg tud védeni. A nyugalmunk minden pénzt megér, anyós valami roma párnak kiadta most a ház egyik lakrészét. Vissza akarunk vágni, havi 88 ezerből ez nem megy. Ti ezt tennétek a helyemben? Vagy mást? Köszi a gyors válaszokat, ha semmit nem tudok intézni ma, akkor 3kor kell kelnem. :D
24N
Haljak meg ha értem a sztorit... :D
"Mind a hármunkat ki akar rakni anyósjelölt."
Miért?
"Már az ügyvédjétől is kaptunk levelet, hogy fizessünk"
Akkor ti most valamit mégsem fizettek?
"Vissza akarunk vágni"
Miért? Mire? Mi ellen?
"A bátyját meg engem más okok miatt nem is rakhatna ki, nem részletezem"
Pedig úgy lenne minimális értelme a sztorinak...
"Az ütőkártya az, hogy kb illegálisan jutott hozzá..., bizonyitani is tudjuk."
Ééééés...az nektek miért is jó?
"itt mindenki nagyon okos, csak néha azért nézzetek utána a dolgoknak"
Akkor írd ki a kérdést normálisan megfogalmazva.
De ha jól értem, felháborodtatok hogy nem lakhattok ingyen az anyós lakásában, ezért ahelyett hogy elköltöznétek, vagy fizetnétek, inkább fizetnétek egy ügyvédnek...
Mondjuk ez az "ütő kártya" is elég baromság. Miben befolyásolja ez a történetet? Ha bizonyítod az miért jó? Ha tényleg bizonyítható, akkor biztos el is veszik tőle az összeset és mehettek ugyanúgy az utcára...
Komolyan, miért nem költöztök simán el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!