Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hagynátok a látszatot...

Ti hagynátok a látszatot Továbbra is? Vagy azonnal ellőnétek minden ütőkártyát?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy gonosznak fogok tűnni...Az a helyzet, hogy van egy anyósjelöltem. 6db háza van, én az egyikben élek, mint szívességi lakáshasználó, a párommal együtt. A párom bátyja is velünk él. Mind a hármunkat ki akar rakni anyósjelölt. Már az ügyvédjétől is kaptunk levelet, hogy fizessünk, de nem ez a lényeg, hanem hogy a dolog sok helyen támadható. Most van egy munkahelyem, tiszta szívből gyűlölöm, ahogy van, az egészet, egyáltalán nem nekem való. Lenne egy másik, ami Közelebb áll a szívemhez. Oda akarok menni, már intézem a dolgot. Azért is jó, mert azonnal fizet, és lenne pénzem ügyvédre, aki meg tud védeni. A nyugalmunk minden pénzt megér, anyós valami roma párnak kiadta most a ház egyik lakrészét. Vissza akarunk vágni, havi 88 ezerből ez nem megy. Ti ezt tennétek a helyemben? Vagy mást? Köszi a gyors válaszokat, ha semmit nem tudok intézni ma, akkor 3kor kell kelnem. :D

24N

2015. dec. 16. 21:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem maradt ki, hogy ebben a kusza szövegben hol van elrejetve az olyan hű de nagy "ütőkártya"?
2015. dec. 16. 21:10
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyvéd hogy védene meg benneteket?
2015. dec. 16. 21:10
 3/23 A kérdező kommentje:
Az ügyvéd ugy tud minket megvédeni, hogy a párom jelenleg még nappali tagozatos tanuló, tehát vonatkozik rá valamiféle rokontartási jogszabály, Magyarul ameddig nem tud teljes munkaidőben dolgozni, addig az anyjának biztosítania kell a lakhatást neki. A bátyját meg engem más okok miatt nem is rakhatna ki, nem részletezem, nem a szívességi lakáshasználat, meg ilyenek miatt. Az ütőkártya az, hogy kb illegálisan jutott hozzá a ház tulajdonjogához, csalással, hazugsággal, bizonyitani is tudjuk.
2015. dec. 16. 21:14
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Magyarul ingyen laksz az anyósnál, aki most el akar küldeni, erre te be akarod perelni? Furcsa emberek vagytok. Miért nem mentek el albérletbe? Miért költöztetek össze a pároddal, ha még csak el sem tudjátok tartani magatokat? Egyébként semmi közötök ahhoz, hogy anyós hogy jutott a házhoz, meg hogy kinek adja ki a saját ingatlanját.
2015. dec. 16. 21:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

És téged miért nem rakhat ki? Se rokon, se senki nem vagy ott.

Már feltetted ezt a kérdést pár napja.

A saját tulajdonát akkor adja ki és annak, akinek akarja.

(A nappalin tanulás 20 éves korig vonatkozik.)

2015. dec. 16. 21:20
 6/23 A kérdező kommentje:
A párom még nem múlt el 20 éves. És nem ezért akarjuk perelni, mert ki akar rakni, hanem mert a létező összes számláját mi fizetjük, és a sajátunkat is mindig fizettük! Azért mert 14 éve nem hajlandó dolgozni! Gyakorlatilag belőlünk akar élni, meg is mondta, hogy tartsuk el. De tök mindegy, itt mindenki nagyon okos, csak néha azért nézzetek utána a dolgoknak, mert olvastam már itt orbitális baromságokat.
2015. dec. 16. 21:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Téged még mindig kirakhat, hiába pontoztad le a másik kérdésnél az ugyanilyen válaszomat.
2015. dec. 16. 21:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem világos, hogy miért akartok perelni. Ha minden létező számlát tudtok fizetni, akkor nyilván meg tudnátok élni albérletben is magatokban. Miért nem mentek el?
2015. dec. 16. 21:33
 9/23 acelsziv ***** válasza:
91%
ennek se füle se farka nincs. Ideírsz egy olyan valamit kérdésnek csúfolva amiből semmi nem derül ki csak homályos célozgatások vanna aztán mindenkit lehülyézel? Beszívtál?
2015. dec. 16. 21:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"hanem mert a létező összes számláját mi fizetjük, és a sajátunkat is mindig fizettük!"

Lehet, hogy késő van de én kb. semmit nem értek a történetből.

Van valami anyósjelölt akinek 6 darab háza van.

Ahol Ti lakotok azt fizetitek, meg még mást is???

De miért????

Miért nem költöztök albérletbe????

2015. dec. 16. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!