Ti hagynátok a látszatot Továbbra is? Vagy azonnal ellőnétek minden ütőkártyát?
Lehet, hogy gonosznak fogok tűnni...Az a helyzet, hogy van egy anyósjelöltem. 6db háza van, én az egyikben élek, mint szívességi lakáshasználó, a párommal együtt. A párom bátyja is velünk él. Mind a hármunkat ki akar rakni anyósjelölt. Már az ügyvédjétől is kaptunk levelet, hogy fizessünk, de nem ez a lényeg, hanem hogy a dolog sok helyen támadható. Most van egy munkahelyem, tiszta szívből gyűlölöm, ahogy van, az egészet, egyáltalán nem nekem való. Lenne egy másik, ami Közelebb áll a szívemhez. Oda akarok menni, már intézem a dolgot. Azért is jó, mert azonnal fizet, és lenne pénzem ügyvédre, aki meg tud védeni. A nyugalmunk minden pénzt megér, anyós valami roma párnak kiadta most a ház egyik lakrészét. Vissza akarunk vágni, havi 88 ezerből ez nem megy. Ti ezt tennétek a helyemben? Vagy mást? Köszi a gyors válaszokat, ha semmit nem tudok intézni ma, akkor 3kor kell kelnem. :D
24N
És téged miért nem rakhat ki? Se rokon, se senki nem vagy ott.
Már feltetted ezt a kérdést pár napja.
A saját tulajdonát akkor adja ki és annak, akinek akarja.
(A nappalin tanulás 20 éves korig vonatkozik.)
"hanem mert a létező összes számláját mi fizetjük, és a sajátunkat is mindig fizettük!"
Lehet, hogy késő van de én kb. semmit nem értek a történetből.
Van valami anyósjelölt akinek 6 darab háza van.
Ahol Ti lakotok azt fizetitek, meg még mást is???
De miért????
Miért nem költöztök albérletbe????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!