Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az anorexiások, hogyan keltik...

Az anorexiások, hogyan keltik a látszatot, hogy esznek? Mit esznek mások előtt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy pl már az iskolában ettek, vagy mondjuk ha otthon a családban közös ebéd van, akkor azt mondják, hogy majd kicsit később esznek, de persze nem eszik meg az ételt később se, hanem odaadják a macskának, vagy lehúzzák a wc-n stb.
2014. ápr. 13. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
De akiknek sejtik a hozzátartozói, azokat hogyan tudják mégis megtéveszteni és fogyni egyben? csak mert hallottam ilyenről és számomra ez nem fér össze :s
2014. ápr. 13. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy h nem foglyák lenyomni a torkán a kaját....
2014. ápr. 13. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

FokJák.

Bekenik a tányért étellel, a mosogatót telepakolják használt edényekkel, elől hagynak üres papírokat, összetúrják a hűtőt, kivesznek belőle ezt-azt és eldugják, kidobják, elássák, odaadják a kutyának,

tesóknak odaadják a csokit, osztálytársaknak a csomagolt szendvicset,

2014. ápr. 14. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. bocsi fogják
2014. ápr. 14. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket csináltam:

-Kiköptem zsebkendőbe, eldugtam, és később kidobtam.

-Lehúztam a wc-n.

-Feletettem a kutyával.

-"Véletlenül" leejtettem, kiborítottam valamit.

-Hagymát ettem picit, hogy érezzék a leheletemen, hogy ettem.

-Bemocskoltam az edényeket.

-Gyorsétteremből összegyűjtött blokkokat felejtettem a nadrágzsebemben, táskámban.

-Utcán, kukából kiszedtem a csokipapírokat, és hazavittem.

-Olyan dobozos italokat vettem, amik nem átlátszóak, pl. Mizo kakaó, stb., kiöntöttem a tartalmát, és megtöltöttem vízzel, így zt hitték, hogy mindig kakaót iszom.:)

2014. ápr. 30. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
én is olyasmiket csináltam, mint az utolsó, csak én nem voltam se anorexiás, se nem fogyókúráztam, csak a családom folyton csesztetett, hogy sovány vagyok és többet kéne ennem, úgyhogy elhitettem velük, hogy többet eszem. szóval jött a blokkok, csokipapír elölhagyása, tányérok összekenése étellel. kutyának, cicáknak kiadott ételek stb...
2014. máj. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!