Csirkemellet, hogyan tudok úgy serpenyőben megsütni, hogy grill látszatot keltsen? Tudom, hogy mindig kifehéredik, pedig pácban érleltem, és mégsem grill szinü.
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 17:33
1/3 anonim válasza:
Kevés olajon süsd a kifehéredés után is. Ha vizet enged, akkor inkább fő az olajban. Ezért érdemes jól letörölgetni sütés előtt. És süsd a fehéredés után is, míg rozsdafoltok nem jelennek meg a húson!
2/3 anonim válasza:
Forró serpenyőben megpirul.
Grillserpenyőben egyszerűbb.
3/3 anonim válasza:
Simán pirosra kell sütni, kifehéredés után, de valószínűleg kis is szárad.
Vannak jó módszerek, hogy a csirkemell omlós, és mégis piros legyen.
pár perces elősütés, majd fólia alatt tepsiben sütni tovább, előmelegített sütőben. csak vázlatosan írtam, mert azért meg van a technológiája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!