Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bárányhúst miben pácoljam és...

Bárányhúst miben pácoljam és meddig?

Figyelt kérdés
Tudnál küldeni receptet? Kisebb darabokra vágva jó grillezni? S meddig kell sütni? Mert nekem 2 combom van meg borda...

2015. jan. 12. 20:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a borda ugy a legjobb, hogy bekened az a hust vajjal, utana jol befuszerezed: so, bors, rozmaring mindenkepp, mert a Bárány es rozmaring nagyon osszeillik, petrezselyem, es sok sok fokhagymával bedorzsolod illetve melle pakolod oket. Ezt be egy tepsibe kis viz alá, lefedni alufoliaval es Sütő 180 fokon kb 2,5-3 ora, ettől isteni finom puha lesz, szinte leválik a csontrol. Emellé mehet sütőben sult krumpli, salata.


A combrol sajnos nem tudok sokat, de hatha mas segít benne.

2015. jan. 13. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!