Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel pácoljam a sütni való...

Mivel pácoljam a sütni való csülköt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam a csülköt pácolni. úgy jó , ahogy van szerintem. kis só bors, de sülés közben lehet a bőrét kenegetni szalonnabőrkével, sörrel, szép színe lesz tőle.
2013. szept. 19. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Semmivel.

Én sóznám, borsoznám, fokhagymáznám, majd római tálban sörben párolnám, (előtte fagyos zsírral bekenve), majd zsírjára sütve, bőrét fedő nélkül megpirítva, hagymás tört burgonyával, párolt (pezsgős) káposztával az éhezők elé adnám.

Eddig bejött....

2013. szept. 19. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!