Mivel pácoljam a sütni való csülköt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:51
1/2 anonim válasza:
Én nem szoktam a csülköt pácolni. úgy jó , ahogy van szerintem. kis só bors, de sülés közben lehet a bőrét kenegetni szalonnabőrkével, sörrel, szép színe lesz tőle.
2/2 doboszoli válasza:
Semmivel.
Én sóznám, borsoznám, fokhagymáznám, majd római tálban sörben párolnám, (előtte fagyos zsírral bekenve), majd zsírjára sütve, bőrét fedő nélkül megpirítva, hagymás tört burgonyával, párolt (pezsgős) káposztával az éhezők elé adnám.
Eddig bejött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!