Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Te Hogyan csinálod a sült...

Te Hogyan csinálod a sült csülköt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

a nyers husikát besózom,

berakom a sütőzacsiba ,

és kb 40 percre a sütőbe teszem,

2013. jan. 21. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
A nyers húst sózom, borsozom, kissé beirdalom. Zúzott fokhagymát keverek össze friss vagy őrölt zöldfűszerekkel (rozmaring, kakukkfű, majoranna, néha tárkony, lestyán), kevés citromlével és olívaolajjal, és ezzel a masszával bekenem. Állni hagyom hidegben egy éjszakát. Másnap egy tespsit megpakolok karikázott burgonyával, kevés zsiradékot és friss fűszereket teszek rá, a tetejére a hús, és fóliával letakarom. Ha puha, leveszem a fóliát és ropogósra sütöm a bőrét. A krumpli mellé lehet hagymát, répát, bármilyen zöldséget karikázni.
2013. jan. 21. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, van, hogy a húst kissé előpirítom serpenyőben, ha túl nagyok pl, és utána takarom le a sütőben a krumplin.
2013. jan. 21. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Főzöm két órát lassú tűzön fokhagymás,babérleveles egész borsos vízben,azután átteszem a tepsibe hagymaágyra,rakok köré kockára vágott krumplit héjastól,és még kb egy órát sütöm fólia alatt,majd fólia nélkül pirosra sütöm.
2013. jan. 21. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is előfőzöm, mint a 4-es, de csak annyira, hogy a csontot ki tudjam belőle szedni. Ehhez egyik oldalát felhasítom, a csontot egyben kiveszem. Ezek után rakom a tepsibe, krumplit, hagymát, stb. rá, mellé, köré stb. stb. és amikor már puha, fólia, vagy cseréptálat le, piros-ropogósra sütni.

Csak úgy vigyorog a csülök a tepsiben! :))))

2013. jan. 21. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Szintén, ahogy a négyes hsz. így biztosan tudom, hogy mikor puha annyira, hogy már együttsülhet tovább a tepsiben. füstöltszlonnával szoktam kenegetni a bőrét, majd legvégül egy ek. mézet is elkenek rajta.eközben a kerítés is megsül mellette, ami gyöngyhagyma, krumplikockákkal összekeverve, a tepsi két oldalára elosztva.
2013. jan. 21. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

" eközben a kerítés is megsül "


tudom,hogy nem készakarva írtad ,de akkor is jó !

2013. jan. 21. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
jaj tényleg, bocsi. tudom, hogy a gépelésem csapnivaló, de nemrég kezdtem "szövegírással " is próbálkozni:)
2013. jan. 21. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesebben csinálom füstöltből. Azt is megfőzöm, hagymás, fokhagymás vízben, majd sütöm. Római tálban pl.
2013. jan. 21. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!