Lefagyasszam a ma vásárolt bőrös sertés csülköt, ha szombaton akarom megcsinálni? Ötletek az elkészítéséhez? (1,20 kg)
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 18:56
1/7 A kérdező kommentje:
Nem füstölt. de nem pörköltnek gondoltam. Lehet nyersből is "pékné módra"-félét csinálni?
2013. márc. 21. 19:00
2/7 anonim válasza:
Ha jó szombatig a szavatossága, akkor felesleges.
3/7 anonim válasza:
Nem kell, ha jól hűt a hűtőd. holnap már préntek, be is sózhatod, én vagy csölökpörköltet (kicsontozva ) csinálnék, vagy "csülök pékné módra " nevű finomságot.
4/7 anonim válasza:
Bocs, 1 perc alatt kerültük egymást. a péknés finom nyers csülökből is, csak jól kell fűszerezni.Én egy kicsit előfőzöm, fokhagymás, babérleveles, egy fej hagymás, őrölt borsos vízben, majd ezután sütöm csont nélkül, zsírozott tepsiben, zsírral megkenve, mellé kockára vágott, cikkekre vágott hagymával kevert krumplival.mindig kenegetem egy daram szalonnabőrkével,vűkül áthúzom egy kis mézzel, amitől isteni finom ropogósra sül.
persze a köretet is át kell mellette keverni, nehogy lekapjon.
Sokan nyersen sütik, de én így szoktam, nekem ez vált be.
5/7 anonim válasza:
** a nyerset úgy értettem, hogy nem füstölt...:)
6/7 anonim válasza:
Nem kell lefagyasztani
En a "csulok pekne modrat" fustoltbol szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!