Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi okozhatja a furcsa utóízt...

Eper333 kérdése:

Mi okozhatja a furcsa utóízt a rántott sertés májamnak?

Figyelt kérdés
Tejben fél órát áztattam.

#furcsa #rántott #sertés máj
2013. márc. 7. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos ,hogy sertés máj ?? Elvileg nem lehetne mellék íze . a borjú májnak van mellék íze ..

Akkor lehet még mellék íze ,ha öreg a máj vagy nem friss .

Iletve még akkor ha esetleg sokat állt a pultban és ecetel át mosták ..

2013. márc. 7. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ráfolyt az epe esetleg?
2013. márc. 7. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg marhamáj volt, az kissé kesernyésebb, mint a disznómáj. ha egész éjjel áztattad volna, akkor talán elment volna a mellékíze, és porhanyós is lett volna.
2013. márc. 7. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!


Köszönöm a gyors válaszokat!

Akciósan vettük, a széleinél száraz volt, tuti már nem volt friss, ebből tanultam :)

2013. márc. 8. 23:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!