Rántott húst milyen húsból szereted?
Figyelt kérdés
Nekem a csirke szárny májal füzve ..2013. febr. 21. 12:39
1/12 anonim válasza:
nekem karajból a kedvencem,holnap pont azt készítek.
2/12 anonim válasza:
Csirke vagy pulyka bármely része.
4/12 anonim válasza:
A karajszeletet mindkér oldalán lehelet-vékonyan bekenem Erős Pistával, de tényleg éppen hogy alig. Hozzá tűzök ugyancsak mindkét oldalra (fogpiszkálóval) egy-egy nagyon vékony füstölt tarjaszeletet, és úgy panírozom az egészet. Próbáld ki, nem fogod megbánni!
5/12 anonim válasza:
Csirkemell, esetleg sajttal-sonkával töltve, vagy filézett felsőcomb. A disznóhúst rántva nem kedvelem, illetve a csontos húsokat sem, maximum a csontos mell, de az csak hidegen. Ebéd közben nem szeretek rágódni meg küszködni vele :)
Sütve viszont szárny, alsó vagy felsőcomb a kedvenc. A pulykát nem szeretem, inkább marha és csirke párti vagyok, csak a marha ugye nem a legjobb rántva :)
6/12 anonim válasza:
Sertés, borjú, csirke, pulyka.
8/12 anonim válasza:
Csirkéből (mell) -foghagymásan, a bundában reszelt sajt és duplán bebundázva.
9/12 anonim válasza:
karaj vagy csirkemell vagy csirkecomb. Ha csirkemell akkor beszoktam pácolni előtte,vagy megtöltöm fűszeres vajjal (isteni) ,így jó puha ,omlós lesz,de mégsem száraz.
10/12 anonim válasza:
Nekem is a csirkeszárny és a csirkehát is kedvencem rántva, de csirkemellból is nagyon szeretem (ha előtte 1 napig besózva tejben áztattam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!