Szereted a rántott túrórudit?
Figyelt kérdés
Mindenki csodálkozik, mikor szóbekerül, hogy én kirántom a túrórudit...
Ti szeretitek?
2012. márc. 27. 13:09
1/17 anonim válasza:
Nem ettem még :) Meg ki se próbáltam, és még meg sem fordult a fejembe. :D
Rendesen bepanírozod, és olajba kisütöd? milyen? nem folyik szét?
2/17 anonim válasza:
Fúj, szerintem nem hangzik valami jól.
3/17 anonim válasza:
Milyen?
Én kipróbálnám!Ird le hogy kell! :)
4/17 anonim válasza:
össze se illik a 2
csoki meg olaj..
5/17 anonim válasza:
Imádom! Csak kirántom a hűtőből és már eszem is :)
6/17 anonim válasza:
Én,miután kirántom (a hűtőből),eltávolítom róla a papírt,úgy sokkal könnyebben emészthető.:)
7/17 anonim válasza:
más is ki szokta rántani a rudiját ... :D
8/17 anonim válasza:
Angliában ettem bundázott Mars szeletet. Az nem rántva volt, hanem palacsintatészta szerű masszába mártva, olajban kisütve. A túró rudit gondolom hasonlóan csinálod? Szerintem kár elrontani ezeket az édességeket :D
10/17 A kérdező kommentje:
Lekvárosat szoktam kisütni, mert az nem száraz rántva.
Bepanírozom és berakom a mélyhűtőbe, mikor kopogósra fagyott bőolajban hirtelen kirántom. Egyszerre max 2 db rakok az olajba, mert ha az olaj nagyon lehül hirtelen nem finom a rántás.
Mi nagyon szeretjük :)
2012. márc. 27. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!