Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek áll az első helyen...

A gyermek áll az első helyen vagy a férj?

Figyelt kérdés

Férjem a gyermekünk születése óta is úgy gondolja, hogy neki kell az első helyen lennie, amivel kezd a pohár betelni.

Azelőtt nem volt ilyen.

Elkezd majdhogynem őrjöngeni ha éppen nem volt időm főzni és kaját rendelek, vagy mert nincsen megvásárolva neki aznapra az édessége.

A másik fele pedig, hogy nem ugrok neki minden szavára ha éppen a kicsivel foglalkozom, vagy ha éppen össze akar bújni akkor elkezd sírni a kicsi és otthagyom őt.

Egyre többet veszekszünk emiatt, mert szerinte ugyanúgy neki is az első helyen kell állnia.

Szerintem meg egy felnőtt ember aki el tudja látni magát míg egy csecsemő nem. De ez valahogy nem jut ez az agyáig.

Rettenetesen csalódott vagyok, mert ő akarta jobban a gyermekvállalást és most meg így viselkedik.

2015. dec. 16. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
75%

Azert milyen sivar egy szexualis elete lehet mar azoknak, akik akkor is tudjak "tolni", ha a gyerekuk a hatterben sir?

Nekem kell hozza erzelem, rahangolodas, hangulat, es egy bombolo gyerek, plane ha az a sajatom, ebbe nem illik bele.

Es en vagyok a ferfi.

2015. dec. 17. 14:02
 62/70 anonim ***** válasza:
En altalaban azon a v elemenyen vagyok hogy ne hanyagoljak el az uj anyak a ferjuket, na de 2 honapos csecsemo eseten talan kibirhatna a ferfiember hogy eloszor a gyereket eteti meg az anyja utana teszi oele az etelt, ha mar nem veszi elo maganak. vagy rendeljen ha nincs eppen fozve. az elso nehany honapban tenyleg a gyereket kell eloszor ellatni. egyreszt mert rohadtul idegesito egy torkaszakadtabol ordito csecsemo masreszt mert o meg nem tud varni az apja talan igen. Az meg eleg gaz ha apuka ugy is tud tomni hogy picit se zavarja hogy a gyerek tele torokbol ordit. eleg vacak lelkuletre vall, ezzel az erovel a markaba is verhetne.
2016. jan. 4. 15:05
 63/70 anonim ***** válasza:
18%

A 8-ik válaszig olvastam, ritka hülye szegény.

Természetesen a gyerek az első!! És az lenne a természetes, ha a kedves férjednek is ő lenne nem pedig saját maga! Nálunk legalábbis mindkettőnkek a gyerek az első!

2016. jan. 9. 20:41
 64/70 anonim ***** válasza:
41%
En azert mentem hozza a ferjemhez mert szeretem es mert o a legfontosabb ember nekem a vilagon. Miert valtozna meg ez attol hogy szuletik egy gyerekem? a masik dolog pedig, gyerekem szulethet tobb is de ha azt az embert veszitem el aki a tarsam volt (persze ez csak akkor ervenyes ha valodi erzesekrol volt szo) akkor ez szamomra potolhatatlan veszteseg lenne.
2016. jan. 10. 05:52
 65/70 anonim ***** válasza:
11%
64-es, rég megállapítottuk, hogy itt nem férj és gyerek közt kell dönteni, hanem egy kisebb gyerek és egy felnőtt testben létező nagyobb gyerek között...
2016. jan. 10. 21:46
 66/70 anonim ***** válasza:
35%

64: aki szerint egy gyerek nem lenne potolhatatlan veszteseg, az inkabb ne szuljon/csinaljon gyereket.

Ilyen erovel a ferjed is potolhato, mert hat lehet majd masik ferjed is...

2016. jan. 11. 14:21
 67/70 anonim ***** válasza:
70%

8-as vagyok :D

Sokan elfelejtik azt, hogy a gyerek egy KÖZÖS döntés eredménye, így ennek megfelelően kellene kezelni is. Attól, hogy a páromat/férjemet teszem első helyre, nem egyenlő azzal, hogy elhanyagolom a gyereket.

2016. jan. 11. 14:50
 68/70 anonim ***** válasza:
10%
itt most nem általában van szó a "gyerek vagy férj" kérdéskörről, hanem a kérdező lusta hisztis férjéről...
2016. jan. 11. 21:37
 69/70 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy nem potolhatatlan veszteseg annal is inkabb mert nekem meghalt a gyerekem es nem potolhato senkivel. De itt egyaltalan nem ez volt a kerdes. es en is azt mondtam hogy amig a gyerek par honapos addig nyilvan az o etetese stb. elobb kell tortenjek ha szukseges mint a felnott ferjee. De a kesobbiekben amikor mar nem csecsemorol van szo semmi szukseg nincs arra hogy mindig a gyerek korul forogjon az elet.
2016. jan. 13. 09:35
 70/70 Tory444 válasza:
7%
A gyerek az első! A férjed meg fogja fel vagy ha nem tudja.. Zavard el.. Az ilyen nem ember..az a 2 honapos baba az töletek vár segirséget.. Ahelyett hogy a férjed pattog rajtad segíthetne neked ne tespedjen egész nap..
2016. ápr. 14. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!