Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek áll az első helyen...

A gyermek áll az első helyen vagy a férj?

Figyelt kérdés

Férjem a gyermekünk születése óta is úgy gondolja, hogy neki kell az első helyen lennie, amivel kezd a pohár betelni.

Azelőtt nem volt ilyen.

Elkezd majdhogynem őrjöngeni ha éppen nem volt időm főzni és kaját rendelek, vagy mert nincsen megvásárolva neki aznapra az édessége.

A másik fele pedig, hogy nem ugrok neki minden szavára ha éppen a kicsivel foglalkozom, vagy ha éppen össze akar bújni akkor elkezd sírni a kicsi és otthagyom őt.

Egyre többet veszekszünk emiatt, mert szerinte ugyanúgy neki is az első helyen kell állnia.

Szerintem meg egy felnőtt ember aki el tudja látni magát míg egy csecsemő nem. De ez valahogy nem jut ez az agyáig.

Rettenetesen csalódott vagyok, mert ő akarta jobban a gyermekvállalást és most meg így viselkedik.

2015. dec. 16. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

Nem érdekel más miket kamuzik.

Sajnos a kicsim nagyon keveset alszik, ha fent van akkor pedig nincs el egyedül. De, heti 7 napból 4* főzöm.

És mint a kérdésemben írtam, ha éppen nem volt időm főzni... Ez nem azt jelenti, hogy nincs soha főzve.

De ha éppen nincs akkor rögtön megy a balhé.

2015. dec. 16. 17:50
 32/70 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell minden nap fozni, lehet 2 napra is, lehet fagyasztani is.

2 honapos baba mellett mondjuk nem gyed jar, de mindegy.

2015. dec. 16. 17:54
 33/70 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! Nehogy magyarázkodj már ezeknek, vedd észre, hogy fel sem fogják amit írsz, kisbabát még messziről sem láttak, de a férfi az valami szentség nekik, aki miatt mindent eldobva szaladni kell szexelni és főzni és még a lába nyomát is megcsókolni. Szánalom.
2015. dec. 16. 17:55
 34/70 anonim ***** válasza:
39%

32

Touché

kamu a kérdés lehet zárni a topicot

2015. dec. 16. 17:57
 35/70 anonim ***** válasza:
63%

33, akit életem párjául választottam az igen, számomra szentség :) És én is neki. Attól még hogy van gyerekem, nekem is van igényem a szexre, az összebújásra, vagy a randikra. Nem áll meg a szerelmi élet a gyerek után.

Ebben a konkrét esetben valóban gond van a férfival, de szerintem gyerek nélkül is volt.

2015. dec. 16. 18:00
 36/70 A kérdező kommentje:

Miért mi jár? Gyes?

Vagy a Tgyás-ra gondoltál?

2015. dec. 16. 18:00
 37/70 anonim ***** válasza:
22%
igy jár minden pasi aki lesporolja a szögeket az ostorról
2015. dec. 16. 18:04
 38/70 anonim ***** válasza:
7%
Neked van ennyi idos gyereked, te tudod :-) Egyik sem, a helyes valasz a csed.
2015. dec. 16. 18:05
 39/70 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyire tudod mit kapok.

Csed=tgyás.

HA már ennyire okoskodunk egymással.

2015. dec. 16. 18:07
 40/70 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem szentség. A férjem, nagyon szeretem, de eszembe nem jut bálványozni és eszembe nem jutott volna hanyagolni miatta a babámat. Szerencsére nekem felnőtt, normális férfit sikerült választanom, aki ilyet nem is várt volna el. Nekünk már 3,5 éves a fiunk, érdekes, mégis tökéletesen működik a családunk
2015. dec. 16. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!