Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek áll az első helyen...

A gyermek áll az első helyen vagy a férj?

Figyelt kérdés

Férjem a gyermekünk születése óta is úgy gondolja, hogy neki kell az első helyen lennie, amivel kezd a pohár betelni.

Azelőtt nem volt ilyen.

Elkezd majdhogynem őrjöngeni ha éppen nem volt időm főzni és kaját rendelek, vagy mert nincsen megvásárolva neki aznapra az édessége.

A másik fele pedig, hogy nem ugrok neki minden szavára ha éppen a kicsivel foglalkozom, vagy ha éppen össze akar bújni akkor elkezd sírni a kicsi és otthagyom őt.

Egyre többet veszekszünk emiatt, mert szerinte ugyanúgy neki is az első helyen kell állnia.

Szerintem meg egy felnőtt ember aki el tudja látni magát míg egy csecsemő nem. De ez valahogy nem jut ez az agyáig.

Rettenetesen csalódott vagyok, mert ő akarta jobban a gyermekvállalást és most meg így viselkedik.

2015. dec. 16. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
30%
ha már kamuzol kedves kérdező legalább olvasnál utána.
2015. dec. 16. 18:17
 42/70 A kérdező kommentje:

Ha már hozzászólsz valamihez akkor normálisan írj.

Bár a 39°%-od sem hiszem, hogy véletlenül van.

És mielőtt okoskodsz te is utána járhatsz, hogy működik a rendszer egyéni vállalkozás esetén.

2015. dec. 16. 18:23
 43/70 anonim ***** válasza:
31%
jah persze egyéni vállalkozó :DD
2015. dec. 16. 18:25
 44/70 anonim ***** válasza:
52%
A férj!
2015. dec. 16. 18:58
 45/70 anonim ***** válasza:
29%
A gyerekek mindenért sírnak, ha épp szexelünk, nem fogjuk abbahagyni, semmi baja nem lesz a gyereknek, ha 10 perccel később kap kaját vagy lesz cserélve a pelenka. Viszont miért nem veszi meg magának a kaját? Én pl. nem főzök, naponta akár többször eszünk étteremben és rendelünk. Egy 2,5 hónapos gyerek egy gyerekágyban semmit nem tud ártani magának.
2015. dec. 16. 19:23
 46/70 anonim ***** válasza:
61%
Az első helyen a férj és a feleség áll.A kettőjük közös döntése a gyerek.Felnevelik,terelgetik,útnak eresztik,és ismét ketten lesznek.Míg pici,magatehetetlen,addig vannak olyan helyzetek,hogy fontosabb előbb őt lerendezni,de a ló túloldalára nem szabad esni,mint sokan ezen az oldalon.És ezt követi az a kérdés,hogy a "férjem nem kíván,megcsal,elhagyagolva érzi magát...",amit meg is értek.Ha neked a gyerek fontosabb,mint ő,akkor majd talál valamit vagy valakit,aki neki is fontos.Normális családokban egyébként ilyen rangsor nem fordulhat elő,mert az első helyen álló férfi és nő közösen elégítik ki a babájuk igényeit.Nem normális,kommunikációhiányos családban pedig...hát nézz magatokra,kedves kérdező,ez lesz.
2015. dec. 16. 20:20
 47/70 anonim ***** válasza:
36%

a férjed azt hiszio te vagy az anya

ha most nem képes felelőséget vállalni sose fog az első adandó alkalomal lelép egy fiatal butuska csajal aki körbe ugrálja aztán ha az is rá un keres egy ujat csak fel ne keljen nönie

ilyen példa nem kel a gyerekednek

2015. dec. 16. 20:31
 48/70 anonim ***** válasza:
65%
Én amellett szoktam lenni, hogy a nő maradjon feleség is amellett, hogy anya. Ehhez nyilván az is kell, hogy közösen neveljék a gyereket, ne csak egyiküknek legyen lepasszolva. De ez a te csávód olyanokat vár el, amiket egy ötéves gyereknek kell megtenni (legyen elétéve a kaja, legyen csoki, ugorj minden szavára). Neked nem férjed van, hanem két gyereked... most meg kell nevelned az eddig egykeként nevelt idősebb gyerekedet, hogy lássa be, most a kicsinek nagyobb szüksége van rád. Én is kb. ötéves voltam a tesóm születésekor, én is megértettem :) Sok sikert!
2015. dec. 16. 21:34
 49/70 anonim ***** válasza:
53%
45-ös válaszoló, gratulálok, az anyák gyöngye vagy.
2015. dec. 16. 21:40
 50/70 anonim ***** válasza:
70%
Azért arra én is kíváncsi lennék, hogy az istenbe lehet szexelni, ha közben gyereksírást kell hallgatni? Ennél hangulatrombolóbb már csak az lehet, ha közben Uhrin Benedek énekel a tévében...
2015. dec. 16. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!