A gyermek áll az első helyen vagy a férj?
Férjem a gyermekünk születése óta is úgy gondolja, hogy neki kell az első helyen lennie, amivel kezd a pohár betelni.
Azelőtt nem volt ilyen.
Elkezd majdhogynem őrjöngeni ha éppen nem volt időm főzni és kaját rendelek, vagy mert nincsen megvásárolva neki aznapra az édessége.
A másik fele pedig, hogy nem ugrok neki minden szavára ha éppen a kicsivel foglalkozom, vagy ha éppen össze akar bújni akkor elkezd sírni a kicsi és otthagyom őt.
Egyre többet veszekszünk emiatt, mert szerinte ugyanúgy neki is az első helyen kell állnia.
Szerintem meg egy felnőtt ember aki el tudja látni magát míg egy csecsemő nem. De ez valahogy nem jut ez az agyáig.
Rettenetesen csalódott vagyok, mert ő akarta jobban a gyermekvállalást és most meg így viselkedik.
Na baxa meg,a férjed nem egy egyszerű egyén,lehet egy másik fajhoz tartozik...sok mindent hallottam már életemben,de hogy valaki az újszülött gyerekére legyen féltékeny,hát ez kész.:D
Ne haragudj kérlek,nem rajtad,vagy a problémádon nevetek,a férjeden.
Nincs megvásárolva a napi édessége,de aranyos...nem is tudom melyik lehet aranyosabb,a gyereked,vagy a férjed.
A férjed egy nagy gyerek,felelős felnőtt ember nem gondolkodik így.
Az lehet a baj,hogy nagyon elkényeztetted,túlságosan kiskirály élete volt,most pedig elvárná ugyanezt.
Nincs ilyen,hogy ki áll az első helyen,mindkettő.
Csak egy gyereket el kell látni,ő nem tudja magát,ha ez ütközik a férjed érdekeivel,hát ez van.
A férjednek több esze is lehetne.
Abszolút egyetértek az utolsóval. Ez nem olyan kérdés, hogy ki áll az első helyen. A férjed elméletileg felnőtt ember, és azon hisztizik, hogy nincs otthon csoki? Menjen le a boltba, és vegyen.
Meg azon, hogy rendelt kaját kell ennie, nem főzöttet? Azért mégsem az a helyzet, hogy hazamegy, és nem kap enni - bár hozzáteszem, egy felnőtt ember csak el tudja látni magát, és nem hal éhen.
Nevetséges, amit a férjed csinál, én elég keményen a képébe mondanám, hogy fejezze be. Tudod mikor hallgatnám, hogy a férjem őrjöng, ha egy nap nem volt időm főzni. Lehet, hogy nála kellene alkalmazni a pohár hideg víz a fejére módszert, hátha észreveszi magát.
Az meg a legsajnálatosabb az egészben, hogy ha a saját gyereke sír, akkor nem az jut eszébe, hogy odamenjen és megnézze, hanem szexelni akar tovább. Tipikus példája annak, aki csak kitalálta, hogy jó lesz egy gyerek, de fogalma sem volt, hogy ez mivel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!