Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizós, nagyszájú tini...

Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?

Figyelt kérdés
Megerőszakolták, porig alázták testét lelkét egy lánynak, mert öntudatlan volt a részegségtől! Tisztelet a kivételnek, de rengeteg hasonló lány van a hétvégi diszkókban. A szüleik pedig nem is sejtik mit művelnek a tizenéves lányaik. Sokaknak a gondviselés segít csak elkerülni az ilyen tragédiát. Tanultok más kárán???
2010. márc. 23. 10:53
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Bakos Klára vagyok, most örülsz? :)
2010. márc. 23. 19:59
 52/59 anonim ***** válasza:
0%
igen
2010. márc. 23. 20:03
 53/59 anonim ***** válasza:
Ma 19:22,nem,nem azért,mert otthonülő és csendes vagy,mivel nagyjából én is ilyen vagyok,hanem azért,mert ilyeneket írsz.Elég undorító megjegyzés volt Tőled ez a ,,bár nyelte volna le a nyelvét" jelegű mondat.Aki ilyeneket mer mondani,abba cseppnyi emberség nem szorult.
2010. márc. 23. 21:28
 54/59 anonim ***** válasza:
Illetve,azt írtad,bár fulladt volna a saját hányásába, ,,kedves" Bakos Klára!Büszke lehetsz magadra,hogy ilyeneket írogatsz...
2010. márc. 23. 21:31
 55/59 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem szorult? Ez egy szimpla berúgás után erőszak nélkül is megtörténhet vele. De akármi más miatt is meghalhat/beteg lehet ami a piával kapcsolatos. Akkor is alanyi joga lesz berúgni és akkor is találsz valami más bűnöst? Vagy akkor már úgy kell neki? Hát szerintem sokkal eredményesebb ezen gondolkoznia, vigyáznia, mint másra mutogatnia!
2010. márc. 23. 21:34
 56/59 anonim ***** válasza:
56%
Légy büszke magadra Klárikám....
2010. márc. 23. 21:58
 57/59 anonim ***** válasza:
Klárikám,menjé' Te a rákba! XD
2010. márc. 23. 22:03
 58/59 anonim ***** válasza:
56%
Klárika meg a macskája hányásába fog belefulladni
2010. márc. 23. 22:15
 59/59 anonim ***** válasza:
Miután felakasztotta valamelyik részeg tini valamelyik fára szegény macskát! XD
2010. márc. 23. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!