Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?
Nekem is van olyan ismerősöm aki 16 évesen elment bulizni és lehúzott bugyival tért magához. Azt se tudta ki volt neki az első :)
Gondolom az eset előtt azt hitte, hogy ez vele nem történhet meg.
Én csak attól féltem a barátnőmet, hogy valaki tesz valamit az italába. Ezen sokszor összekapunk mert azt hiszi, nem akarom alapból hogy bulizzon pedig csak féltem. (és nem irigylem tőle a szórakozást)
23/f
Nekik kéne ebből tanulni?
Akkor majd nem részegen húzzák meg, hanem előtte port tesznek az italába, aztán mindent hagyni fog magával csinálni. Vagy leütik. Az ilyeneknek tök mindegy...
Nem ez a lényeg, kedves első. Mindenki magáért felelős! Ne más hibájából tanulj.
Az egyébként elszomorító, hogy a szülők nem is sejtik. Az ő felelősségük is nagyon-nagy! Ugyan én már régen nem vagyok tini, de nem volt az olyan régen, hogy ne emlékezzek arra, hogy nálunk hogyan volt. Apa vagy eljött értem (vagy félúton találkoztunk, hogy ne legyen ciki) vagy ébren megvárt. Nálunk szent volt a hazaérkezés időpontja, soha nem késtem, max. pár percet. Mivel éjjel még találkoztam a szüleimmel soha nem ittam többet, mint amennyivel még józanul tudtam gondolkozni.
Szóval szerintem itt van az alap-probléma.
Mint már írtam tisztelet a kivételnek, de számtalan kiscsaj dönti magába ész nélkül a piját a bulikon, mert az a menő! A kérdésem az, hogy az ilyenek meghallják az ilyen híreket? Gondolnak rá, hogy akár ők is lehettek volna?
Mocsok szemét pasik pedig mindíg is voltak, és lesznek, de nem kell nekik még ráadásul tálcán kínálni a lehetőséget! Itt most nem azokra a lányokra gondolok, akiknek tesznek valamit az italába, az is borzalmas, de az egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!