Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizós, nagyszájú tini...

Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?

Figyelt kérdés
Megerőszakolták, porig alázták testét lelkét egy lánynak, mert öntudatlan volt a részegségtől! Tisztelet a kivételnek, de rengeteg hasonló lány van a hétvégi diszkókban. A szüleik pedig nem is sejtik mit művelnek a tizenéves lányaik. Sokaknak a gondviselés segít csak elkerülni az ilyen tragédiát. Tanultok más kárán???
2010. márc. 23. 10:53
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
82%
De azért nézzünk már körül a bulizós szájhős alpári csávók körül is. Micsoda ocsmány dolog egy leitatott, vagy részeg lánnyal ilyen mocskosságot csinálni.
2010. márc. 23. 11:00
 2/59 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is van olyan ismerősöm aki 16 évesen elment bulizni és lehúzott bugyival tért magához. Azt se tudta ki volt neki az első :)

Gondolom az eset előtt azt hitte, hogy ez vele nem történhet meg.

Én csak attól féltem a barátnőmet, hogy valaki tesz valamit az italába. Ezen sokszor összekapunk mert azt hiszi, nem akarom alapból hogy bulizzon pedig csak féltem. (és nem irigylem tőle a szórakozást)

23/f

2010. márc. 23. 11:01
 3/59 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem a kérdés lényegét. Gondolod hogy ettől majd a bulizós tini lánykák szendeszűzzé változnak?:D Nem. Hát akkor meg...?
2010. márc. 23. 11:01
 4/59 anonim ***** válasza:
72%
aki annyit szlapál,h nem tudja hol a határ az ne is csodálkozzon h megd.ugják.meg is érdemli,nem tudom sajnálni.22/L
2010. márc. 23. 11:05
 5/59 anonim ***** válasza:
78%

Nekik kéne ebből tanulni?

Akkor majd nem részegen húzzák meg, hanem előtte port tesznek az italába, aztán mindent hagyni fog magával csinálni. Vagy leütik. Az ilyeneknek tök mindegy...

2010. márc. 23. 11:05
 6/59 anonim ***** válasza:
93%

Nem ez a lényeg, kedves első. Mindenki magáért felelős! Ne más hibájából tanulj.

Az egyébként elszomorító, hogy a szülők nem is sejtik. Az ő felelősségük is nagyon-nagy! Ugyan én már régen nem vagyok tini, de nem volt az olyan régen, hogy ne emlékezzek arra, hogy nálunk hogyan volt. Apa vagy eljött értem (vagy félúton találkoztunk, hogy ne legyen ciki) vagy ébren megvárt. Nálunk szent volt a hazaérkezés időpontja, soha nem késtem, max. pár percet. Mivel éjjel még találkoztam a szüleimmel soha nem ittam többet, mint amennyivel még józanul tudtam gondolkozni.

Szóval szerintem itt van az alap-probléma.

2010. márc. 23. 11:06
 7/59 anonim ***** válasza:
96%
Ide egy illetékes se fog írni. Max. azokra hat az eset, aki annyira nem viszi túlzásba eleve. Meg esetleg a lelkiismeretesebb szülőkre, hogy jobban figyeljenek.
2010. márc. 23. 11:06
 8/59 A kérdező kommentje:

Mint már írtam tisztelet a kivételnek, de számtalan kiscsaj dönti magába ész nélkül a piját a bulikon, mert az a menő! A kérdésem az, hogy az ilyenek meghallják az ilyen híreket? Gondolnak rá, hogy akár ők is lehettek volna?

Mocsok szemét pasik pedig mindíg is voltak, és lesznek, de nem kell nekik még ráadásul tálcán kínálni a lehetőséget! Itt most nem azokra a lányokra gondolok, akiknek tesznek valamit az italába, az is borzalmas, de az egy másik téma.

2010. márc. 23. 11:08
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem rendíthette meg, ha még feljelentést sem tett!!!
2010. márc. 23. 11:08
 10/59 anonim ***** válasza:
86%
Hát tudod mit mondok? Meg is rdemli az ilyen. n nem egy buliban voltam mr st volt hogy kbitószereztem de soha nem volt olyan hogy annyira önkivületben voltam hogy ne tudjam mi folyik körülöttem. 22L
2010. márc. 23. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!