Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?
Elsőnek adok igazat. Nyilván nem helyes,ha egy fiatal lány sokat iszik, de EZ NEM JOGOSÍT FEL SENKIT A MEGERŐSZAKOLÁSÁRA! Nem az áldozat, hanem az elkövető felől kell nézni a dolgokat! Szerintetek helyénvaló, ha egy fiú/férfi talál egy részeg lányt, és megerőszakolja?! Joga van ezt tenni?! Nem kell büntetést kapnia? Gondolkozzatok már!!!!!!!
És ne mondj olyat nő létedre, kedves egyik hozzászóló, hogy "megérdemli", olyan nincs,hogy valaki "megérdemli" a nemi erőszakot! És ha csak akkor egyszer követett el hibát és csak egyszer rúgott be, mert nem bírja a piát? Nem tudhatod!
sajnos akik ilyenek, nem hallják meg az ilyen híreket, vagyis inkább úgy vannak vele, hogy "ez velem úgyse történhet meg" stb.
Én sose voltam az a nagy bulizós fajta, de szerintem is itt a szülők felelőssége lenne, hogy ne történjen ilyen. Az én szüleim mindig figyeltek rám, egyrészt nem jártam tizenévesen hetente diszkóba, ha meg mentem, akkor megvolt hogy meddig és addigra bizony otthon kellet lenni és vagy ébren vártak,vagy felkeltek mikor jöttem és meg sem fordult a fejemben hogy holtrészegen állítsak haza.
Szerintem nagyrészt a nevelésen múlik,hogy valaki részeges tini lesz,vagy sem. Persze van befolyása a kortársaknak is, de ha valakit úgy neveltek,ahogy kell, akkor nem csinál hülyeséget csak azért mert az divat, vagy mert más is csinálja.
A gond az, hogy ilyen figyelemfelkeltő dologgal kapcsolatos kérdés talán nincs is itt másik. Viszont"miért ekkora szemetek a szüleim, miért nem engednek sehova?" kérdésekkel tele van az oldal. Minden kis csitri azt hiszi, hogy vele nem történhet ilyen, mert ő nagy és felelősségteljesen viselkedik.Közben meg issza a vodkanarancsot és vigyorog a kigyúrt kopasz pasikra, akik egy újjal széttörik, ha szükséges,mint egy ropit.
Egy idős ismerősöm mondta, hogy el van k..vulva a világ. hát nem kicsit.
Aki írta, hogy annyira nem rázta meg mert nem tett feljelentést emelném ki: "az áldozat olyannyira részeg volt, hogy csak utólag tudta meg, mi történt vele."
Azért én nemcsak a mai lányokat emelném ki, ebből a történetből sem. Többször több fiúnak közösülni egy öntudatlan lánnyal micsoda tett az nekik és szabadlábon védekezhetnek... ennyit erről is.
Bővebben: [link]
13:40es, ha végig olvasnád, nem kérdeznéd.
"Az ügyben a Vasváron terjedő szóbeszéd alapján kezdtek nyomozni a rendőrök."
13:42-es! Nincs mit!
Amúgy meg a kérdés feltevése is furcsa - azt sugallja, hogy ezeket a lányokat azért erőszakolják/ták meg, mert "bulizósak" (nem otthonülők) és "nagyszájúak (tehát nem csendes,szerények, nem húzzák meg magukat)
Az erőszakolók jellemét senki nem kritizálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!