Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a
híreket?
Figyelt kérdés
Megerőszakolták, porig alázták testét lelkét egy lánynak, mert öntudatlan volt a részegségtől! Tisztelet a kivételnek, de rengeteg hasonló lány van a hétvégi diszkókban. A szüleik pedig nem is sejtik mit művelnek a tizenéves lányaik. Sokaknak a gondviselés segít csak elkerülni az ilyen tragédiát. Tanultok más kárán???
Kérdezem én hol voltak a haverok,barátnők olyankor amikor részegre itta magát és ezt csinálták a lánnyal?Nem hiszem hogy egyedül ment volna bulizni.Mi ha bulizni mentünk a bnőmmel és ő elkezdett iszogatni én inkább nem ittam,józan maradtam és figyeltem rá.Amúgy szerintem ez a szülők felelőssége is.Velem leült anyám és elbeszélgettünk,amikor pedig diszkóba mentünk mondta hogy ne fogadjak el idegentől semmiféle italt és cigit sem.A pultnál is ha kérek v.mit akkor is csak olyat amit előttem öntöttek v bontottak ki,és soha ne menjek ki a diszkóból idegennel főleg ne egyedül a b.nőkkel pedig ne hagyjuk el egymást.Sőt anyukám 14-15 éves koromba leültetett és megkínált cigivel és azt mondta hogy inkább mellette próbáljam ki először mint h mással,mert fiatal korába ismert egy srácot akit a haverjai megkínáltak cigivel és elkezdett fuldokolni és a többiek annyira megijedtek hogy otthagyták a fiút.(amúgy túlélte)Sok olyan dolog volt amit anyukám nem tiltott pont azért mert akkor biztos h a háta mögött csináltam volna.Szerintem sokan ismerik azt a mondást h:"A tiltott gyümölcs a legédesebb."Itt vagyok 22 évesen és nem dohányzom és alkoholt is csak buliba fogyasztok és azt is csak mértékkel.Szerintem részben köszönhetem anyukámnak is aki odafigyelt rám,ellátott jó tanácsokkal és mindent megbeszélhettem vele.22/L
2010. márc. 23. 15:50
32/59 anonim válasza:
Alanyi joga egy 16 évesnek????? Hát ez is érdekes....
2010. márc. 23. 15:53
33/59 anonim válasza:
ma 15.46 a lány abban hibás, hogy seggrészegre itta magát. Senki nem mondta azt, hogy abban hibás, hogy megtörtént az erőszak. Abban mindenki egyetért véleményem szerint, hogy az erőszakra nincs mentség! De igenis a lány is hibás! Egy 16 éves nem normális, hogy seggrészegre issza magát és játssza a menő csajt!
2010. márc. 23. 15:55
34/59 anonim válasza:
ma 15.50 gratulálok ismeretlenül is anyukádnak, nagyon okos nő, hogy így próbált nevelni!
2010. márc. 23. 15:56
35/59 anonim válasza:
Érdekes... Nekem is alanyi jogom, hogy ne hányjon le a részeg a buliban, ne csöngessen be minden házba mikor tántorog haza, ne verjen meg ha felszállok este egy vonatra vagy egy sötét utcába, vagy hogy ne jöjjön belém a kocsijával! Felőlem azt csinál amit akar s*ggrészegen csak sajnos az a baj, hogy sokszor a másik ember szív a részeg miatt. Úgyhogy ne gyere itt az alanyi jogokkal! Majd valamelyik szeretted egy kocsiban hal meg pl mert egy alanyi jogon s*ggrészeg belement, vagy ha egy alanyi jogon részeg felakassza buliból a kedvenc macskád és jól megkínozza akkor nem lesz ilyen nagy szád! A részegség egyik hátulütője (igaz csak hátulütője van) hogy az emberek hülye dolgokat csinálnak amivel ártanak az embereknek, az a legkisebb bosszantástól az elég komoly dolgokig... Ehhez meg senkinek nincs alanyi joga...
Igen a fiúk a hibásak! De a lány még csak meg sem nehezítette nekik! Számomra a holtrészegség közel annyira undorító mint az erőszak...
Egyszerűen el nem tudom képzelni hogy egy ilyen ányt védenek még a felnőttek is és senkit nem érdekel mit csinált... Manapság tényleg ennyire elfogadott, sőt elvárt dolog a bulizás és az ivás?
2010. márc. 23. 16:04
36/59 anonim válasza:
"vagy ha egy alanyi jogon részeg felakassza buliból a kedvenc macskád" -> micsoda tragédiákra derül fény :D:D:D
2010. márc. 23. 17:52
37/59 anonim válasza:
Bocs az én macskámmal nem történt ilyen mert ki sem engedem éjszaka, de szerintem k*vára nem vicces az amin te derülsz... Ennél durvább dolgokat is csinálnak velük, csak egy példát mondtam, ha akarsz a youtube-on élvenyúzós videót is találsz ha valami nagyon vicceset akarsz látni! Bár magadfajtának az tényleg vicces... Egy szerencsétlen állaton nevetni aki nem tett semmit, csak épp ott volt amikor egy agybeteg embernek nem volt jobb dolga. Bezzeg a szegény kislányt hogy kell sajnálni! Kár hogy nem fulladt meg a hányásában miután megbszták...
2010. márc. 23. 17:56
38/59 anonim válasza:
Az egy tény,hogy a csaj s..ggrészeg volt.Ez önmagában undorító,s bizony,neki is része volt abban,ami történt Vele.Így az ő hibája IS a dolog.Viszont,az azért elég erős beszólás volt,hogy mert megérdemelte.A nemi erőszakot,az autóbalesetet,a kéjgyilkosságot,és hasonlókat senki,de senki nem érdemli meg!Maximum ő IS tehet róla.Megérdemelni az ilyesmit nem lehet.Aki ilyeneket mond,az szerintem bele sem gondol a szavai súlyába.
2010. márc. 23. 19:16
39/59 anonim válasza:
,,Kár hogy nem fulladt meg a hányásában miután megbszták..." Na,ez mondat meg aztán felteszi az ,,i"-re a pontot..Ennyi erővel kár,hogy még nem estél rablógyilkosság áldozatául,hogy nem borultál még kocsival az árokba,és nem nyelted le közben a nyelvedet.Pff...
Előző voltam.
2010. márc. 23. 19:20
40/59 anonim válasza:
Miért, azért mert "otthonülő" vagyok és csendes akinek nincs szüksége ilyen bulikra és piára? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!