Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?
Figyelt kérdés
Megerőszakolták, porig alázták testét lelkét egy lánynak, mert öntudatlan volt a részegségtől! Tisztelet a kivételnek, de rengeteg hasonló lány van a hétvégi diszkókban. A szüleik pedig nem is sejtik mit művelnek a tizenéves lányaik. Sokaknak a gondviselés segít csak elkerülni az ilyen tragédiát. Tanultok más kárán???2010. márc. 23. 10:53
42/59 anonim válasza:
Aztán meg ez is egy veszély nem? Mivel neki joga van berúgni hát ne rinyáljon. Ha megfulldna akkor is valaki más keresnétek hibásnak mert inni szabad? Ha volt is kétségem az is mind elszállt amikor elolvastam a sztorit! Egyértelműen ő a hibás! Ha nem rúgott volna be akkor nem cipelik el arról a buliról a domboldalba, vagy ha nem megy el a bulira! Ez azért más mintha valahol elkapják, akkor aláírom hogy nem sok esélye lett volna akkor sem ha józan, de így hogy ismerem a történetet... Undorító...
43/59 anonim válasza:
Nem, nem vagyok az, csak az a különbség, hogy én tudom hogy kivel történt és mikor és hol. :) Sőt még akartam is. Ez manapság már elég ritka! És nem egy napja ismertem hanem 1 éve jártunk és most is járunk.
44/59 anonim válasza:
Gratuálok jó lányt találtál magadnak.
46/59 anonim válasza:
19:40: szóval a macskád vette el?
47/59 anonim válasza:
Nem talált, a macskám ivartalanított és csak 6 hónapos. Te meg nem tudom mit keresel itt a hűdeokos beszólásaiddal.
48/59 anonim válasza:
"Nem talált, a macskám ivartalanított és csak 6 hónapos." -> Szerintem ezt, te csak álmodtad, nem hiába véded annyira a macskákat :D.
49/59 anonim válasza:
Hát persze... Te biztos tudod miket beszélsz összevissza. Név nélkül könnyű itt alázni magad, csak hajrá. :)
50/59 anonim válasza:
"Kár hogy nem fulladt meg a hányásában miután megbszták..." -> ha, egy ilyen megjegyzés után a nyilvánosság előtt felvállalod magad (vagy csak előttem) akkor megígérem neked, én is hasonlóképp járok el :D....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!