Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizós, nagyszájú tini...

Bulizós, nagyszájú tini lánykák! Hallottátok a híreket?

Figyelt kérdés
Megerőszakolták, porig alázták testét lelkét egy lánynak, mert öntudatlan volt a részegségtől! Tisztelet a kivételnek, de rengeteg hasonló lány van a hétvégi diszkókban. A szüleik pedig nem is sejtik mit művelnek a tizenéves lányaik. Sokaknak a gondviselés segít csak elkerülni az ilyen tragédiát. Tanultok más kárán???
2010. márc. 23. 10:53
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem. Azok a fiúk mocskok, remélem megbünteti őket valami felsőbb hatalom.... De a lányt sem tudom ám sajnálni, szégyen, hogy 16 évesen eszméletlenre issza magát valaki, még egy fiú is nemhogy egy lány.
2010. márc. 23. 14:02
 22/59 anonim ***** válasza:
48%

Ez hihetetlen, mindig büszke voltam arra, hogy nő vagyok, de ezek után... hogy mondhatja bárki is, hogy valaki megérdemli a nemi erőszakot??? Elment az eszetek? Hol élünk, a Kongói Köztársaságban?

Igen, ha hideg van, veszek kabátot, mert megfázhatok, és nem nyúlok a oroszlán ketrecébe, mert megharap. De egy férfi nem időjárási viszontagság, vagy egy vadállat, hogy félni kelljen tőle! Felfogjátok, miket beszéltek?A pasik mindig ilyenek voltak, nem tehetnek róla, meglátnak egy mély dekoltázst, és az felmenti őket az erőszak alól??? Járjunk burkában, hogy ne erőszakoljanak meg?

Pont most volt a Special Victims Unit-ban, hogy a nő azt mondta az áldozatról, hogy akár meztelenül is szaladgálhatna, az sem mentség az erőszakra.

2010. márc. 23. 14:04
 23/59 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó! Ki beszélt itt arról, hogy beburkolózva kellene járni? De azért hadd legyen már meg mindenkinek a véleménye - mint nekem is megvan - az olyan lányokról, akik eszméletlenre isszák magukat. A fiúkat elítélem, legszívesebben levágnám a p...csüket, de b...sszus itt arról is szó van, hogy eszméletlen részeg volt a csaj!
2010. márc. 23. 14:19
 24/59 anonim ***** válasza:
56%

Ja, a fiúknak szabad csak eszméletlenre inni magukat, az vagány, a lányok meg fújj... meg is érdemli, ha már részeg volt, a sorozatos nemi erőszakot???

Anyám, hol élünk.

2010. márc. 23. 14:26
 25/59 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó! Ezt ki írta, honnan veszed, hogy a fiúknak lehet eszméletlenre inni magukat? Én ilyet nem olvastam? Te meg gondolatolvasó is vagy?
2010. márc. 23. 14:30
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom itt mind két nem védői alaposan "elvetették a sulykot".

Tényleg elítélendő, hogy a srácok kihasználták, az öntudatlan, kiszolgáltatott állapotban lévő lányt.

De (14:04-es, 14:26-os válaszolók):

Azért, a lány is hibás. 14:04-es: Nálad a női büszkeséghez hozzátartozik az, hogy pasikat megszégyenítő módon segg részegre iszod magad? Gondolom, hogy nem..... és igen nem menti fel őket az erőszak büntette alól, de ettől függetlenül a lány is hibás, és felfoghatjuk úgy, hogy már megkapta a büntetését.... Ilyen a sors.

14:26: Te meg tévedésben vagy. A férfiak körében is nagyon ritka, mikor ily mértékben leisszák magukat..... és nálunk is elítélendő a dolog... Már csak az lett volna a hab a tortán, ha még össze is szarja magát, mert ilyenkor olyat is szoktak....

21/F

2010. márc. 23. 14:38
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem a nemet védjük, egyszerűen ezt az undorító piálást meg részegséget. És ha fiúként inná le magát, azt is elítélném de most nem arról van szó!

Akinek ennyi esze van, hogy holtrészegre alázza magát az megérdemli! Ha legalább józan lett volna akkor lenne annyi megnyugvása hogy akarata ellenére történt, de így! Manapság ez a divat a tiniknél, de még a felnőttek is lenézik azt aki, mint mondta az egyik válaszoló lenézően, otthonülő és csendes! Érdekes módon ahhoz képest hogy ez elvileg nem befolyásolja azt hogy mi történik velünk, mégsem voltak ilyen csalódásaim pasikban, tragédiáim, viszont vannak jóbarátaim és komoly kapcsolatom! Nahát! Tán csak nem azért, mert nem a pia ködén keresztül és "mit gondol rólam a másik ha nem csinálok úgy ahogy menő" félelemmel nézem a világot...

2010. márc. 23. 15:02
 28/59 anonim ***** válasza:
58%

14:04 vagyok.

Nem szoktam inni, se bulizni járni, de nem vagyok olyan szűklátókörű, hogy lenézzek másokat, akik ezt teszik.

SOHA, SOHA, SOHA nem szabad megerőszakolni egy lányt! Lehet józan, részeg, nagyszájú, csendes, garbós, mélyen dekoltált felsőt hordó... nem szabad!

Basszus, nem hiszem el, hogy ilyen rohadt társadalomban élek. Ha akarja, igya le magát a csaj, engem nem érdekel. Ő szívja meg. De olyan nincs, hogy megerőszakoljuk.

A lány nem hibás. Mert alanyi joga seggrészegre inni magát, és alapvető emberi joga, hogy NE ERŐSZAKOLJÁK MEG!!!

2010. márc. 23. 15:43
 29/59 anonim ***** válasza:
65%
De magyarázd már el, hogy itt ki védi a fiúkat és ki mondja azt, hogy jól tették, hogy megerőszakolták???????
2010. márc. 23. 15:44
 30/59 anonim ***** válasza:
26%
Akik azt mondják, hogy a lány is hibás.
2010. márc. 23. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!