Bátyám felesége most szült: jogos, hogy a bátyám ne hagyja magára az ünnepek alatt pár órára sem?
Ha minden rendben lesz, csütörtökön hazaengedik őket.
Nálunk így szokott zajlani az ünnep: 24 anyunál, 25 apunál (elváltak), 26 mamánál. Apunak 25-én van a születésnapja is ráadásul. Ők Pesten laknak a belvárosban kb 1-1,5 óra autózásra mindenkitől. Délelőtt eljön a bátyám, estére már otthon is lesz.
Most a sógornőm hisztizik, hogy ugye nem gondoltuk komolyan hogy karácsony minden napján órákra magára hagyja őket a bátyám. De kihez ne jöjjön?
Komolyan, pár órát nem bír ki kettesben a babával? Mi lesz vele ha a bátyám dolgozni fog?
Attól mert valami szuletesetek óta valahogy volt, a józan esznek is helyet kene kapnia. Vagy otthon élő igen fiatal vagy, vagy egy frusztrált irigy ember. A karácsonyra nem igy kéne készülni talán, hanem örülni a babának, es megkérdezni, nekik mi lenne a jo. Ne a batyadban próbáljatok lelkifurdalást kelteni.
A karácsonyt pedig ne mosd össze a munkanapokkal, ket külön téma. Itt az ideje a felnőtté válásnak.
Már ne haragudj, de létezik olyan - szerencsés esetben -, hogy empátia.
Aki valaha szült már gyereket, annak eszébe sem jutna, hogy a kismamát és a babát össze-vissza rángassa az országon keresztül. És teljesen normális, ha a gyermek apja inkább a feleségével és a babával van otthon mint hogy a rokonokkal legyen.
Első gyerekem születése után két-három hét is eltelt, mire magamra találtam és egyáltalán kettesben mertem/bírtam maradni a babával.
eddig így zajlott, most meg máshogy fog.
ők így egy család. én se hurcolásznám az egy hetes gyereket 3 napig mindenhova, bacik közé!
29es ól mondja:
reggel anyuka, du apuka, este mamához beugrik.
amúgy szülőknek, mamának van ezzel baja, vagy csak te pattogsz?
Keress fel egy szakembert, mert komoly zűrök vannak a fejedben.
Bár az is lehet, hogy megérkezett a napi untakozó tini és csakprovokál.
Tényleg nagy az a bizonyos állatkert, csak a kerítés baromi alacsony, hogy 'ilyenek' szabdálobon köztünk mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!