Mit csináljak, ha idegesít a párom volt felesége, féltékeny vagyok, sokszor a páromon vezetem le a dühömet és ez miatt egyre csak romlik a kapcsolatunk?
1. Xard le!
2. Minek választottál elvált férfit?
3. Vigyázz,mert a végén a pasid ellened fordul!
Van konkrét okod is a féltékenységre?
Vagy csak maga a tudat fáj, hogy volt már felesége a párodnak és kapcsolatban is vannak a gyerek miatt?
(Szerintem te lehetsz az a kérdező aki nem rég azt hiszem a multheten irtal ki egy olyan kerdest hogy az ex feleséggel problémáid vannak es meg ott a gyerek hetvegen addig elmész ottholrol. Es zavar hogy a gyerek miatt az ex feleség telefonon is tratja a paroddal a kapcsolatot.)
Figyelj kérdező oka van a válásnak,és nem hiba mar csak ex feleség.
Ne zaklasd a parodat mert annak értelme nincs hisz akkor te is csak ex barátnő leszel.
Az egy masik kerdes hogy esetleg meg e bánták a válást ha igy van akkor ezzel nem tudsz tenni.
Te tőled telhető legjobbat tedd meg ne nyagasd a volt feleséggel a parodat. Minden férfi /nő utalja amikor feleslegesen zaklatjak nyagatjak a féltékenységi jelenettel.
Tuodo a gyerek miatt mindig is ossze lesznek kötve meg akkor is ha papíron elváltak ez csak az bizonyítja hogy ők nen házastársak,de gyerek akkor is él vilagon van párod akkor is apuka. Es ez ellen nem tudsz mit kezdeni. Döntsd el vagy el fogadod igy a helyzetet vagy tovább lepsz te ,a gyerek ahogy no egyre tobb kozos program lesz "óvodai;iskolai ballagás stb...ahhol ott lesznek mind ketten az mar egy jó pont ha te elfogadod a gyereket es megpróbálod szeretni akkor valószínű te is részt veszel az ilyen csaladi eseményeken.
Ha nincs konkrét okod, akkor ne csináld magadnak feleslegesen a feszkót.
Fogadd el, hogy előtted is volt már más a párod életében.
Ha nem megy, akkor inkább most szakíts vele, mint majd 5 év múlva.
Ez a fejedben dől el, hogy tudod-e kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!