Mit tegyek? Anyukám a fülem hallatára beszél ki.
Figyelt kérdés
Szóval most lejött a szomszéd, itt ülnek mellettem, közben rólam beszélnek, meg beszólogat anyukám, amivel engem éget. Meg máskor is itt telefonál, rólam beszél, amit végig hallok. Irtó cikinek érzem, az összes ismerősünk előtt beéget. Mit tegyek?
15/L
2010. márc. 22. 20:11
11/44 anonim válasza:
Tényleg túl sok WC papírt használsz, miért? Terhes vagy?
12/44 A kérdező kommentje:
ha-ha-ha
2010. márc. 22. 20:35
13/44 anonim válasza:
és olyankor eldugítod a WC-t? Vagy simán lemegy?
14/44 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sokat használok, de inkább sok wc papír, minthogy átázzon. Egyébként meg mitől lesz jobb anyukámnak, ha szétkürtöli mindenkinek?
2010. márc. 22. 20:36
15/44 anonim válasza:
Gondolom, a szippantós kocsi, mindig a házatok előtt parkol?
16/44 A kérdező kommentje:
nem dugítom el, csak anyukám szerint hamar elfogy. lehet, hogy ő a kezével törli ki... én nem
2010. márc. 22. 20:37
17/44 anonim válasza:
Menj, gyűjts falevelet és töröld ki azzal.
18/44 anonim válasza:
Szerintem itt nem a wc papír a legnagyobb probléma.
És édesapáddal milyen a kapcsolatod?
19/44 A kérdező kommentje:
Budapesten tényleg minden házhoz szippantós kocsi jár -.-
Feltalálták a csatornát is, persze az olyan vidéki parasztok mint te (elnézést a többi vidékitől, ők nem parasztok) még nem láttak csatornát
2010. márc. 22. 20:39
20/44 anonim válasza:
Na, jó, ha már így összebarátkoztunk, majd küldök nektek egy csomag WC papírt, írd le a címet ahova küldjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!