Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek 35 évesen nincs...

Ha egy nőnek 35 évesen nincs még gyereke, akkor valószínű, hogy egyedül marad?

Figyelt kérdés

Van olyan férfi aki vállalna vele gyereket? Vagy valószínű gáz van egy olyan nővel, akinek ebben a korban még nem sikerült megállapodnia?

Van ilyen ismerősöd? Leginkább személyes tapasztalat érdekelne.

2015. dec. 4. 10:59
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%

Anyám 36-37 évesen ismerte meg apámat, azelőtt nem is volt jelentős kapcsolata. Engem 40 évesen szült. Utánam már több gyereket nem vállaltak, mert 40 felett félő, hogy a magzat fogyatékos lesz.

A nővérem pedig házasságon kívül,40 és fél évesen szülte a fiát, aki egyetlen gyereke. Most párkapcsolatban él egy olyan férfival, akit a szülés után 8-9 év múlva ismert meg.

2015. dec. 4. 11:50
 32/45 anonim ***** válasza:
79%

"a helyzet azzal párhuzamos, amikor a nők nem akarnak kapcsolatot létesíteni olyan férfival, aki mondjuk 30 évesen még szűz vagy harmincasként még nem volt komoly kapcsolata. Mondván, hogy biztos gáz van a fickóval, illetve amiatt, hogy nem ők akarják tanítgatni. "

De most egyedülálló nőkről tetted fel a kérdést vagy kapcsolatban lévőkről? Mert az nettó hülyeség, hogy együtt vagyok a szerelmemmel 15 éve, és amikor betöltjük a 35-öt, akkor elhagyjon, mert még nincs gyerekem - pl. azért, mert ő még nem akart gyereket vállalni velem.

2015. dec. 4. 11:52
 33/45 anonim ***** válasza:
82%
35 múltam mikor megismertem a férjem, 38 múltam mikor szültem. Nem törvényszerű, hogy egyedül maradsz,de tenni kell érte.
2015. dec. 4. 11:54
 34/45 anonim ***** válasza:
25 Én egy szimpla, mezei statisztikus vagyok, tehát lehet, hogy én csak átlagokban tudok gondolkodni, ahogyan a válaszomban is átlagot írtam és abszolút nem azt, hogy a te dédanyáddal mit csinált, azt mégis honnan tudhatnám. Csak próbáltam neked elmagyarázni valamit, de ahogy látom igencsak felesleges. Egyébként fogalmam sincs, hogy Arany Jánost hány éves korában szülte az édesanyja, de egy átlagembernek azért szokott annyi esze, tapasztalata lenni, hogy nyilván nem 60 fölött (!), baromságokat irkálsz és utána még be is sértődsz, a legrosszabb kombó. A születési statisztikát pedig te is megtalálod a neten, az 50 feletti szülések száma elenyésző, érthető is mivel annyi idősen baromi nehéz teherbe esni és kihordani a gyereket.
2015. dec. 4. 12:10
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Arany János a legfiatalabb gyermek volt a családban: "Ekkor apja, Arany György 55, édesanyja, Megyeri Sára 45 éves volt."

Fehér Anna pedig "53 évesen, 2011. június 4-én adott életet első gyermekének"

2015. dec. 4. 12:20
 36/45 anonim ***** válasza:
51%

Nővérem 40 éves,mindig kifogja a "bolond" pasikat.

Háromszor házasodott,háromszor vált el.

A mostani pasiját a neten ismerte meg,kiderült hogy évekkel ezelőtt nyert a lottón,úgyhogy dolgozni nem akar,néha eltűnik néhány napra.

A nővérem meg állandóan sír,mert már szeretne gyereket,de egy ilyen embertől?

Ebben a korban már sokkal nehezebb normális párt találni,mert a többség foglalt,sokan meg csak szexet akarnak.

A környezete meg állandóan zrikálja,hogy miért nem szült még.

2015. dec. 4. 12:44
 37/45 anonim ***** válasza:
59%

Én 26 éves vagyok még, de nagy valószínűséggel 35 évesen sem lesz gyerekem.

Pedig semmi baj nincs velem, van párom is, szimplán nem akarok gyereket. Ha véletlen egyedül lennék, mikor betöltöm a 35öt, és megkérdeznék tőlem, hogy miért nincs gyerekem, se pasim, és biztos defektes vagyok, akkor szimplán annyi lenne rá a válaszom, hogy nekem a karrier fontosabb volt, mint a gyerek, pasi pedig azért nincs, mert valószínű nem is akartam többet az életembe.

De mivel kicsi az esélye annak, hogy pár nélkül lennék 35 évesen, így csak annyi a válaszom, hogy én nem akarok gyereket, mert a karrierem és a vágyaim fontosabbak, és nem vagyok hajlandó ezeket feladni egy gyerekért. Szerencsére páromat ugyanezek a gondolatok hajtják.

2015. dec. 4. 12:47
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm akinek ennyi idősen jött össze az első rendes kapcsolat, kb egy évig jártak, aztán házasság gyerek, a gyerek születése után 3 évvel meg válás. A probléma az volt hogy kb csak az elkeseredettség miatt jött össze az illetővel, bár próbálta magával elhitetni hogy jól meglesznek, aztán abban bízott hogy ha megszületik a gyerek akkor helyre kerülnek a dolgok, de aztán rádöbbent hogy nem volt ez az egész egy jó döntés.
2015. dec. 4. 12:55
 39/45 anonim ***** válasza:
74%

Ebben a korban még bőven lehet gyereked.

Sőt sokaknak ebben a korban születik az első gyerekük.

A kérdés,hogy te akarsz e vagy sem.

De ha nem is lesz gyereked,nem maradsz attól egyedül,sok 35 feletti pasi van,akinek nincs gyereke,és nem is szeretne,vagy van gyereke,és már nem szeretne többet,csak egy társat.

Hidd el sok "defektes" nő is vállal gyereket.

Az jobb?Nem ez határozza meg.

Ha valakinek van valami "defektje",még mindig értelmesebb,ha beismeri,hogy nem alkalmas gyereknevelésre,mint az,aki ennek tudatában vállal gyereket.

2015. dec. 4. 13:06
 40/45 anonim ***** válasza:
74%

Anyám 36 volt mikor én születem a húgomnál 38.

Ne aggódj nem csúsztál le semmiről.

2015. dec. 4. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!