Ha egy nőnek 35 évesen nincs még gyereke, akkor valószínű, hogy egyedül marad?
Van olyan férfi aki vállalna vele gyereket? Vagy valószínű gáz van egy olyan nővel, akinek ebben a korban még nem sikerült megállapodnia?
Van ilyen ismerősöd? Leginkább személyes tapasztalat érdekelne.
Egy 35 eves nohoz korban 40 folotti ferfi illik. Miert ne vallalna vele gyereket? Elvben semmi akadalya, gyakorlatban sokszor olyankorra a ferfinak vagy mar van, vagy eleve nem is akar, de ne altalanositsunk.
Mi forditva csinaltuk, koran (en 31, felesegem 28 most) vallaltunk, van ket szep kislanyunk, de mikor ok felnonek mi meg aktivak leszunk, es nem szorulunk majd arra hogy ok apoljanak es segitsenek bennunket mikor meg el se indultak az eletben.
Nem hiszem, hogy a férfiak szemében hátrány az, ha egy nő 35 éves és nincs gyereke, ettől még nem kell, hogy egyedül maradjon. Valóban az a trend, hogy kitolódik a gyerekszülés (nem csak Budapesten:D), sőt, lassan átesünk a ló túloldalára, egyre többen szinte nagymamakorban kezdenek el gyereket tervezni, ami több szempontból is felelőtlenség.
Van ismerősöm, aki 39 évesen szült, olyan is, aki 41 volt, és jó néhány, aki 35 felett elkezdett kapkodni, de nem jött össze a dolog. Azt látom, hogy nehezebben jönnek össze a párok (minden korosztályban), ha sikerül is, viszonylag kevés a tartós kapcsolat, a statisztika alapján tényleg csak úgy és annyi gyereket szabad(na) szülni egy nőnek, amennyit egyedül is biztosan el tud tartani.
Nem olvastam végig a válaszokat...
Majdnem 36 voltam, mikor szültem. Nem zárkózom el még egy babától a jövőben. 28 évesen találkoztunk a férjemmel, ő velem egyidős. 31 évesen esküdtünk, 34 éves korunk után vágtunk bele a babaprojektbe. Ő örömmel vállalt velem gyereket, mint ahogy én is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!