Ha egy nőnek 35 évesen nincs még gyereke, akkor valószínű, hogy egyedül marad?
Van olyan férfi aki vállalna vele gyereket? Vagy valószínű gáz van egy olyan nővel, akinek ebben a korban még nem sikerült megállapodnia?
Van ilyen ismerősöd? Leginkább személyes tapasztalat érdekelne.
Alig pár év választ el attól, hogy ilyen nő legyek.
Határozottan állíthatom, hogy nincs velem semmi "gáz":) - (Rengeteg út vezethet odáig, hogy egy nő kb. 35 évesen ott áll egyedül, gyerek nélkül.) Nekem pl. volt egy hosszú kapcsolatom, ami végigkísért a középiskolán és az egyetemen, de ugye vége lett. Azóta (bár próbálkoztam) nem találkoztam olyannal, akivel kölcsönösen hasonló érzelmeket tudtunk volna kiváltani egymásból, viszont miután már megtapasztaltam egy "nagy" szerelmet, kevesebbel meg nem érem be, ennyi.
Engem már az egész nem zavar / nem érdekel. Elégedett vagyok a jelenlegi életemmel. Régen "sok" gyereket akartam, de sosem akartam "idős" szülő lenni, én így már most sem számolok gyerekkel (nem, nem érdekel, hogy hányan szülnek nálam idősebben is!)- sőt, egyre inkább az előnyeit látom a gyerektelen életnek (mondjuk az sem segítene, ha hagynám, hogy maga alá gyűrjön a rosszkedv, hogy így alakult az életem). De azért egy szerelem még utolérhet:) Szóval mindent összevetve bár néha hiányzik egy TÁRS, alapvetően elégedett és boldog vagyok:)
1-es Azért 50 fölött? Ez is hülyeség, olyankor már a legtöbb nő nem is menstruál.
Kérdező! A kérdésedet ketté kellene választani. Nem mindegy, hogy valakinek nincs gyereke, vagy nincs párkapcsolata, esetleg soha nem is volt.
Én pl. 34 éves vagyok, nincs gyerekem, 7 éve vagyok házas és 12 éve vagyunk együtt a férjemmel. Szeretnénk gyereket, de bizonyos okok miatt eddig nem tudtunk vállalni, most nagyon szeretnénk, hogy már lehessen gyerekünk. Sok oka lehet valakinek arra, hogy nem csinálhat azonnal gyereket. viszont tény, hogy a legjobb lenne 35 alatt szülni. Ha megnézed a celebeket, ők is általában pánikszerűen 35-40 év közé szorítják be a szülés(eke)t, mert nem akarják megtörni a karrierjüket, viszont nem akarják, hogy már ne legyenek termékenyek.
Ismerek néhány olyan nőt, aki 35 feletti és gyakorlatilag normális párkapcsolata nem volt, szerintem velük valóban gáz van és nem biztos, hogy találni fognak maguknak partnert, mert túl magasak az elvárásaik, vagy egyéb okból nem tudják magukat jól érezni egy párkapcsolatban. Van akinél szintén beindul a pánik, netről levadász egy akármilyen férfit, akivel azonnal gyereket csinál, valahol ezt is meg tudom érteni, de valószínűleg válás lesz a vége, mivel nincsenek meg a közös alapok.
23 évesnél is pont ugyanakorra a valószínűsége, mint 35 évesnél.
van aki 35 évesen is az ujja köré csavarintja a férfiakat és van aki 23 évesen se.
12: Átlagosan 55 éves korig menstruálnak, Arany jános anyukája azt hiszem 62 éves volt, mikor szülte Jánost.
Te nem hallottad, hogy Fehér Annának 55 évesen született gyereke? Mi túlzás ezen? Ekkor sikerült neki.
Ez attól függ mi ennek az oka. Én ismerek olyan 37 éves nőt aki kifejezetten megmondta hogy ő nem akart gyereket 30 éves koráig javarészt a munkája meg az egyéb elfoglaltságai miatt, ő élni akarta az életét fiatalon és így is tette, ő nem bánta meg hogy 25-30 évesen nem vállalt gyereket pedig férjnél volt és a férje is támogatta a döntését. 31 éves volt amikor a férje meghalt egy balesetben, azóta volt már komoly kapcsolata és 34 évesen akart már gyereket az akkori párjától csak a teherbe esés nem jött nekik össze, és kiderült hogy a párja meddő tehát soha nem lehet saját gyereke.
Persze ennek is szakítás lett a vége, az ismerősöm azóta nem talált senkit magának, bár jelenleg van kialakulóban egy kapcsolata de így is 1-2 évig várni szeretne a gyerekkel.
A másik ismerősöm aki család barát ő 39 évesen szülte meg első gyermekét és most 42 évesen már másikat várja. Nagyon csinos, sportos, fitt nő, erős immunrendszere van az orvosok már erősen figyelik de mondják neki hogy semmi baj nem lesz mert annyira erős, jó szervezete van hogy belül simán 10 évvel fiatalabb külsőleg sem látszik 40 évesnek sem
Azoknak, akik mindenképpen logikát akarnak egy kérdésre ráeröszakolni (attól eltekintve, hogy a logika fogalmával nincsenek tisztában):
a helyzet azzal párhuzamos, amikor a nők nem akarnak kapcsolatot létesíteni olyan férfival, aki mondjuk 30 évesen még szűz vagy harmincasként még nem volt komoly kapcsolata. Mondván, hogy biztos gáz van a fickóval, illetve amiatt, hogy nem ők akarják tanítgatni.
Sok értelmes hozzászólás volt, köszi.
Az én véleményem szerint egyébként az egészségi kockázatok azért nem figyelmen kívül hagyhatók.
12: Szerintem túlságosan kiterjesztes az emberekse a sajét motivációidat, pedig ez csak egyfajta embertipus, amilyet leírsz, és amilyen Te is vagy. Én csak egyetlen embert ismerek, aki azért akart gyereket, mert akart gyereket.
Másoknak, akiket én ismerek, nem azért lett gyerekük, mert megcélozták ezt, hanem az élet hozza úgy, vagy nem hozza úgy, és 2 gyufaszálat nem tennének keresztbe azért, hogy haladjanak egy gyerekevállalási cél felé, mert nincsen ilyen céljuk. Ilyen családból is származom. Nem volt snekinek megfogalmazott célja, hogy gyereket akarnak, terveznek, elhatároznak.
"a helyzet azzal párhuzamos, amikor a nők nem akarnak kapcsolatot létesíteni olyan férfival, aki mondjuk 30 évesen még szűz vagy harmincasként még nem volt komoly kapcsolata. Mondván, hogy biztos gáz van a fickóval, illetve amiatt, hogy nem ők akarják tanítgatni."
Ezt az elhatározást sem tudom értelmezni, én sose éreztem, gondoltam ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!