Valószínű hogy egyedül maradok, igaz?
Figyelt kérdés
Annyi mindent rontottam el. Azt hiszem mindent. Minden a sok hazudozásból fakadt, nem tudok sajnos leállni vele. Minden első dolog, minden aminek nagy első élménynek kellett volna lennie nálam sivár, és borzalmas volt. Az életem elrontottam, a mérföldköveket kikerültem, majd később lerúgtam őket az út mellől. A többi embernek annyi szép dolog természetes, ami számomra sohasem létezett. Saját magam rabja vagyok. Megszabadulhatok még? 22 éves vagyok és mintha már minden véget ért volna, az is ami sohasem volt, mikor talán csak kezdődnie kellene.2015. nov. 15. 19:16
1/28 anonim válasza:
Kicsit bővebben kifejthetnéd kedves felhasználó, hogy mi a baj....
Mi hiányzik az életedből és mi történt?
2/28 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi, csak az idő, ami láthatóvá tette örökös problémám. Látszatra nem hiányzik semmi. Valójában is csak egy dolog van amit képtelen vagyok megszerezni. Az pedig az őszinteség. Megvan tehát minden, csak hamis. Néha úgy érzem én vagyok köztük a leghamisabb.
2015. nov. 15. 19:27
3/28 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok
2015. nov. 15. 19:29
4/28 anonim válasza:
Mármint mi benne a hamis? Mi az ami nem valóság?
5/28 anonim válasza:
A felismerés jó. Javaslok egy pszichológust.meg kitartást és akaraterőt! A sorsod csak rajtad múlik csak tenni kell érte!
6/28 A kérdező kommentje:
A céljaim, a családom, a kapcsolataim, ami szép az életemben, ami rossz az életemben, az amit teszek, az amit nem teszek, az ahogyan ismernek, az amit tudnak rólam, és az ahogyan azt hittem látni akarom a világot, ezek a dolgok mind hamisak.
2015. nov. 15. 20:49
7/28 anonim válasza:
Miért mit mondtál, ami nem igaz? És mi igaz?
8/28 A kérdező kommentje:
A pszichológusomnak is hazudok, a vele való kapcsolatom is hamis. Az, hogy nem ismerte ezt fel lehúzta őt a szememben, már ezért sem akarok megnyílni neki. Keresnem kellene egy újat...
2015. nov. 15. 20:51
9/28 A kérdező kommentje:
Ezek nem konkrét dolgok, én vagyok a hamis nem is a tetteim. Mintha valaki másnak az életét játszanám el, persze csak a színház korlátai közt. Ami azt jelenti hogy amint elhagyom a színpadot üres vagyok.
2015. nov. 15. 20:56
10/28 anonim válasza:
Úgy érted, hogy nem mérgezed a környezetedben lévők életét a problémáiddal, hanem boldogságot, szeretet akarsz adni nekik és úgy érzik, meg is kapják tőled, viszont a lelked mélyén űr van és az egészt úgy érzed, hogy csak eröltetés, színjáték?
Szeretnéd átérezni, de nem vagy elégedett, úgy érzed hogy jobb volna nekik olyan emberrel, aki őszinte érzelmekkel bír?
Neked meg egyedül kellene lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!