Valószínű hogy egyedül maradok, igaz?
Most kezdtem dolgozni, grafikus vagyok, emellett írok is. Kreatívnak, és egyedinek tartom magam. Az én esetemben a magánélet az amiben bizonytalan vagyok.
Te aztán szeretsz kérdezni...
Bocsi, hogy sokat kérdezek, csak érdekel :)
És nem szeretnék olyat kihozni, hogy molesztáltak 2 évesen vagy az állatok vonzanak. :D
Ez nem az én stílusom.
Még így is sok volna a kérdés...
De most az nem világos, hogy hogyan kerülsz te interreakcióba idegenekkel. Te keresd őket, ők jönnek oda hozzád stb..
És amikor hazudsz, mit érzel?
Mert tegyük fel te mész oda hazudni...Legalább olyat hazudnál, amit nem bánsz, nem megalázó.
Vagy mit akarsz elérni a hazudással?
Azt sem értem, hogy emiatt miért maradnál egyedül és milyen élményekről maradtál le.
Van egy valódi életed, ami nem hazugság. Hiszen a hazugságot, eldobod...
Vagy az a baj, hogy hozzádnőnének emberek, akik szemében már más vagy? És ezért fáj a szíved?
Végül is érdekes lehet, amit csinálsz. Csak nekem lelkem nincs hozzá. Pedig tényleg érdekes. Te pedig úgy látom utólag bánod.
Azt kellene eldönteni, hogy mit szeretnél elérni az emberekkel való beszélgetés során....
És miért jó vagy rossz, ha mást mondol nekik.
csak úgy lehet rajtad segíteni, ha elfogadod, hogy ki vagy. És nem történetekbe írod magad és másokat. Szép, csak ahogy írtad nem a valóság. Vagy valahogy jelezni kellene a szerepjátékod. Szerintem te ezt nem önvédelemből csinálod, hogy eltakard ki vagy. Hanem több életet szeretnél.
Ez is tipikusan valami önsajnáltató, álszent leírás halmaz, amiben lelkiismeretesen, sajnálkozóan fogalmazod meg magad, úgy hogy közben sehol sem fogalmazol arról, hogy egy kicsit is változtatni szeretnél, pedig nagyon egyszerű "kimondani az igazat", csak te egyszerűen csak nem akarod.
Ezért minden üres szomorúságod és siránkozásod csak "krokodil könnyezés" és egyáltalán nem megható:))
Nem mintha odalennék ezekért a videokért, de erről konkrétan az a video részlet jutott eszembe:)) (5:58 és 6:11)
https://www.youtube.com/watch?v=pl4XUWKMv3g&t=387
"Hogy néz ki, amikor az őszinteségre gyúrtok, hö?"
Aki hazudozó az hiteltelen, de önmagában az őszinteség nem egy probléma, amit drámaian elő kellene adni.
Nem kell azon lenni, hogy mindenkit hazugsággal manipulálj, hanem elég ha kitudsz alakítani kevéske, akár 1-2 kapcsolatot, de IGAZI kapcsolatot. Ami felül fog múlni minden fake kapcsolat próbálkozást, aminek úgyis mindig kiábrándulás a vége. Semmit sem veszít ezzel az ember.
Ha ez meg nem járja, akkor önmagában nem kell kell sajnálkozni, mintha ez megható probléma lenne:))))))))))
"Bűnbánatom nincs ez miatt, csak az keserít folyton hogy ezzel leginkább magamnak ártok."
Lényegében a vicces itt az, hogy ráeszméltél arra, hogy "magadnak ártassz", közben az a lényeg, hogy sok ember nem csak magára gondol, hanem őszintén másokra figyel, mert erről szólna a kapcsolat.
Te nem mások iránti figyelmességből eszmélsz rá a hibáidra, hanem mert "ez neked rossz", ha 'rád' nem figyelnek.
Azon van a lényeg, hogy amíg nincs meg a kölcsönösség, addig másokat rég nem érdekel az, hogy az egodnak mi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!