Egyedül vagyok, és ráadásul az egyik hobbimban, a számítógépes szerepjátékokban sem tudok továbbjutni. Mert egy lúzer vagyok. Valószínű, hogy ezért nincsenek barátaim, mert látják, hogy mennyire lassú és ügyetlen vagyok?
Mi a fa*sz köze van a játéknak az élethez? :D
Konkrétan miben érzed magad rossznak. Találd meg mi hiányzik belőled és kezd el fejleszteni. Ha úgy érzed szükséges eddzél, ha úgy érzed hogy szükséges tanulj valami mást. Ha barátok kellenek menj el ismerkedni. A játékokhoz nem igazán kellenek adottságok. Képzeld el ki venné meg őket ha alig pár ember tudná csak végigvinni?
Ha úgy érzed segítség kell vagy csak valakivel jobban megbeszélnéd nyugodtan írj rám privátban.
játékok mellett talán nem lehet sportolni?
játékok mellett nem lehet barátkozni?
Netes játékokban nem lehet játékostársakra lelni?
Ha igen a válaszod, akkor nagyon szűk látókörű ember vagy.
Kérdező meg szimpláén hülye. Minden játék egy kaptafára készül, hogy a leghülyébb ember is végig tudjon menni rajta. Megtanulod az alap sablonokat, akkor végig tudsz menni rajta.
Codban is lehet fejlődni, lehetsz jó, ha tudod mi a játék alapja és sokat gyakorolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!