Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bunkóság ez egy kicsit a...

Nem bunkóság ez egy kicsit a pasim anyjától?

Figyelt kérdés

Vettem magamnak gyógyszert mert betegeskedtem (torokfájás, nátha, ilyesmire). Ezután mentem a barátomhoz, és előtte is vettem be a gyógyszerből. Épp akkor az anyja is beteg volt, de neki elfogyott a gyógyszere. Kért tőlem 3 szemet és én adtam neki. Váltig állította, vissza adja, vesz ő is, csak akkor pont hétvége volt és ezért nem tudott magának venni.

Mindez 2 hete és azóta se kaptam vissza azt a 3 szemet. Olyan drága volt, meg hát nekem is kellene, igaz már nem vagyok beteg de akkor is... Ráadásul tegnap mondta a barátom hogy az anyja azt mondta hogy ha tudja hogy 2 levél van belőle akkor simán elkéri az egyik egész levélnyit. És, akkor azt se kapnám vissza? Én nem akarom tőle visszakérni, mert nem akarom hogy meghargaudjon csak kérdezem itt tőletek hogy szerintetek ez nem bunkóság?

2010. márc. 21. 11:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez rég nem az illemről szól kedves kérdező. Inkább utálod az anyósod és próbálsz bele kötni, bár ez szánalmas inkább szerintem.Ennyire irigyled tőle, inkább kérd vissza.
2010. márc. 21. 14:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Utálatról van szó, nem három szem gyógyszerről. Felejtésről. S miért is vagy biztos abban, hogy direkt nem adja vissza? Talán mondta? :( szomorú, de ilyen is van.
2010. márc. 21. 15:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Teszteld le, hogy valóban bunkóságból nem adta-e vissza, vagy csak pusztán elfelejtette. Adj neki kölcsön mégegyszer, és utána kiderül, hogy mi a hozzáállása.
2010. márc. 21. 15:29
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

hááát hallod ,örülj neki hoyg ez minden problémád.

nem értem min akadsz ki?!ez olyan gyerekes dolog.3 szem gyogyszer...istenem.de gondolom ha ö ad valamit nekd akkor nem rágodsz ennyit?én volt hoyg egy egész doboz gyogyszet adtam anyosomnak,és eszmeb se jutott hoyg visszaadja.nölj már fel végre.

2010. márc. 22. 00:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyogyszert visszaadni? Jezus, hol elunk. Gyogyszert sem visszaadni sem megkoszonni nem szokas. Ez az illem. Neked kellett volna mondanod, hogy nehogy vissza adja es gyogyuljon meg. De majd, ha neked is faj a fejed vagy valami es adnak gyogyszert akkor ADD vissza, mert hat ugye ha te elvarod akkor te is gondolom ezt csinalod. Ah... milyen emberek vannak.
2010. márc. 22. 01:51
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

saját példára levetitve,akkor ilyen erővel én megyek hozzájuk,viszek sütit,ő kifizet 150Ft/db-ot,de használok vizet,villanyt,lemérjük,adok 200forintot,de megkinálnak még kólával,akkor azt is mérjük mint a kocsmában?

könyörgöm,nem keresek jól,szoktam kiváltani páromnak is és anyukájának is gyógyszert,de eszemben sincs elkérni 1-2-3ezret,lógok annyit náluk,hogy pofátlanságnak érezném,ha én kerülnék nekik pénzbe...

2010. márc. 22. 06:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénz adtál volna és azt kéred vissza, de gyógyszert..ráadásul három szemet. Ez gáz.
2010. márc. 22. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!