Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bunkóság ez egy kicsit a...

Nem bunkóság ez egy kicsit a pasim anyjától?

Figyelt kérdés

Vettem magamnak gyógyszert mert betegeskedtem (torokfájás, nátha, ilyesmire). Ezután mentem a barátomhoz, és előtte is vettem be a gyógyszerből. Épp akkor az anyja is beteg volt, de neki elfogyott a gyógyszere. Kért tőlem 3 szemet és én adtam neki. Váltig állította, vissza adja, vesz ő is, csak akkor pont hétvége volt és ezért nem tudott magának venni.

Mindez 2 hete és azóta se kaptam vissza azt a 3 szemet. Olyan drága volt, meg hát nekem is kellene, igaz már nem vagyok beteg de akkor is... Ráadásul tegnap mondta a barátom hogy az anyja azt mondta hogy ha tudja hogy 2 levél van belőle akkor simán elkéri az egyik egész levélnyit. És, akkor azt se kapnám vissza? Én nem akarom tőle visszakérni, mert nem akarom hogy meghargaudjon csak kérdezem itt tőletek hogy szerintetek ez nem bunkóság?

2010. márc. 21. 11:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
11:53 itt a hangsúly a VOLNA szavon van. Három szemről beszélünk, a tényről, s nem feltételezésről.
2010. márc. 21. 11:55
 12/27 anonim ***** válasza:
11:55 ha elolvasnád a hozzászólásomat (11:51), láthatod hogy én sem a kérdezővel értek egyet, akkor nem értem ezt a hozzászólásodat igazán.... de mindegy.
2010. márc. 21. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Bocs, még soha fel se merült bennem, hogy visszaadjak gyógyszert, amit kaptam. Fel se merült bennem, hogy bárki visszavárná. Gyógyszert nem kérünk vissza és nem is várjuk el. Udvariasságból mondhatta.
2010. márc. 21. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Élelmes nő lehet a kedves anyuka,tanulj tőle...
2010. márc. 21. 12:18
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a véleményem, hogy tök mindegy 3 szem gyógyszerről, 1/2kg lisztről, 1 fej hagymáról van-e szó. Ha kölcsönbe kérjük, akkor mindenképpen illik visszaadni!!! A bizalmat ilyen kicsiségekkel is el lehet veszíteni, és könnyen gondolhatja a kölcsönadó, hogy aki ilyen megbízhatatlan, az nagyobb dolgokban is az, tehát jó lesz vigyázni vele. Egyébként meg manapság tényleg nagyon drága a gyógyszer, s akinek minden fillérjét be kell osztani, annak ne írjatok amolyan "elbagatellizáló" dumákat.
2010. márc. 21. 13:12
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom,számomra az,aki 3 szem gyógyszeren képes problémázni,az már a sz@rrágó kategória,s most lehet megsértődni meg lehúzkodni,nekem akkor is ez a véleményem.
2010. márc. 21. 13:31
 17/27 anonim ***** válasza:

nézd el, de ha legközelebb beteg leszel és náluk leszel, kérj gyógyszer, mondván, hogy te otthon felejtetted.

Tudom milyen az amikor egy csomó mindent adsz koleszos társaidnak, és nem adják vissza, pedig később szükséged lenne rá.

De aki mindig szivesen ad, attól nem is várom vissza azt amit én adok neki.

A lényeg a kölcsönösségen van, legyen kétirányú a dolog.

De nem feltétlenül gyógyszerben várd vissza, jól mondta valaki, hogy használod a villanyát, vizét stb.

2010. márc. 21. 13:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Engem nem is igazán az a 3 szem gyógyszer idegesít, hanem hogy nem akarja vissza adni és ha tudta volna hogy van 2 levelem akkor az egyiket simán elkérte volna... Szerintem ez durva, akkor én is ugyanolyan beteg voltam. És tuti nem felejtette el, de mindegy.
2010. márc. 21. 13:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
milyen kis önző vagy... sajnlod tőle a 3 szem gyógyszert? irigy és szánalmas vagy....
2010. márc. 21. 14:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Te meg hülye. Ha tudnál olvasni lehet megértenéd, hogy nem arról a 3 szem gyógyszerről van szó... hanem az illemről.
2010. márc. 21. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!