Nem bunkóság ez egy kicsit a pasim anyjától?
Vettem magamnak gyógyszert mert betegeskedtem (torokfájás, nátha, ilyesmire). Ezután mentem a barátomhoz, és előtte is vettem be a gyógyszerből. Épp akkor az anyja is beteg volt, de neki elfogyott a gyógyszere. Kért tőlem 3 szemet és én adtam neki. Váltig állította, vissza adja, vesz ő is, csak akkor pont hétvége volt és ezért nem tudott magának venni.
Mindez 2 hete és azóta se kaptam vissza azt a 3 szemet. Olyan drága volt, meg hát nekem is kellene, igaz már nem vagyok beteg de akkor is... Ráadásul tegnap mondta a barátom hogy az anyja azt mondta hogy ha tudja hogy 2 levél van belőle akkor simán elkéri az egyik egész levélnyit. És, akkor azt se kapnám vissza? Én nem akarom tőle visszakérni, mert nem akarom hogy meghargaudjon csak kérdezem itt tőletek hogy szerintetek ez nem bunkóság?
Ez legyen a legnagyobb bajod. Az emberek szoktak egymástól kérni 1-1 szem fejfájáscsillapítót, görcsölés ellenit, nátha ellenit, stb, nincs ebben semmi.
Én nem is kérném vissza. GOndolom, elfelejtette. Ha a pénz miatt bánt, gondold azt, hogy te meg használod az ő villanyukat, vizüket, stb...
Hát az, hogy kért három szemet, még nem nagy dolog. Viszont hogy utána azt mondja, ha tudta volna, hogy több is van, akkor egy egész levéllel kért volna, az már szerintem is bunkóság, pláne, hogy írod, hogy drága volt.
Én is szoktam adin a barátaimnak gyógyszert, ha betegek, és nekem van olyan, ami nekik kéne, mert szerintem így illik, meg szívesen segítek nekik. De azt nem venném jó néven, ha valaki rájárna a gyógyszereimre, amiket én drágán megveszek, és úgy kezelnék, hogy az az ő készletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!