Anyám nem képes elviselni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
teljesen elegem van belőle. Egyszerüen nem visel el,mert nem tetszik neki a stílusom, nem bízik bennem (alig akar elengedni valahova) pedi gmár majdnem 18 vagyok, és nem érti meg hogy nem kerülök bele semmibe.egyszerüen azt veszem észre h szégyell a munkatársai előtt. és nagyon sokat veszekszün.Énse vagyok egy könnyű eset, de én leglább próbálkozok. Van egy nővérem, és neki kb mindent szabad (ésszabadott mikor ennyi idős volt akkor is) legszívesebben mindig menekülnék már itthonról,csak sokszor van h nem mehetek meg minden.De már megörülök itthon.ja , és apám se külömb:S2010. márc. 20. 19:10
31/35 anonim válasza:
Ja és azok az igazi cicababák, akik ráadásul még teli is vannak pénzzel,műmell,póthaj,műköröm, stb azok a másik véglet. Ők is borzasztóak és ők sem kellenek egy pasinak sem csak egy-két éjszakára. De nyugodtan kipróbálhatnál egy magassarkút farmerrel és egy nagyon kicsi sminkkel. Hát nő vagy, miért jó ez így neked? Nem akarsz pasiknak tetszeni?
32/35 A kérdező kommentje:
semmi nőies?hát nemtudom ez megintcsak nem ezen múlik.Szoknya utoljára 7 évesen volt rajtam évnyitón.nem hordom,mert nem szeretem a lábaimat (egyáltalán nem nőiesek) de egyébként nem egy punk lany hord szoknyát, csak mintás harisnya van alatta.erre mondja sok ember h 'idétlen' hát nemtudom. az a fura, h most sokmindenki támad meg minden, de vannak emberek akiknek igenis ez jön be! nekem pl sose kéne egy discos fiú, mint barátom.(volt pedig , de tanultam belől. hogy inkább olyannal kezdek akivel egy helyre tudunk menni szórakozni:))
2010. márc. 20. 21:20
33/35 A kérdező kommentje:
pasiknak tetszeni? hát nemtudom.most is van barátom :)és nekem jelenleg inkább az a fontosabb hogy neki megfeleljek (ő elfogad így) nem pedig h a többi pasinak.
2010. márc. 20. 21:22
34/35 anonim válasza:
Jó hát nekem se kéne az a sok nyálas tuc tucos pasi, szóba sem állok velük. Nem is szeretem azokat helyeket ahol olyan zene megy. Hidd el, sok olyan pasi van akinek nem ez a zene az életcélja,inkább elmegy egy jó kocsmába a haverjaival. Na ezek előtt a pasik előtt nem szeretnék úgy kinézni mint egy tróger, mégha barátom is van. Attól,hogy a rockot szereted, simán öltözhetnél egy kicsit nőiesebben. Te is sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben. Én is járok rock koncertre,mert mondom utálom a tuc tuct, de soha nem vennék fel olyan ruhát.
35/35 anonim válasza:
hát most nem mindegy h ki punk ki nem...aki jól érzi magát akkor így van..nekem volt egy iskolatársam aki punk/rocker ugyanúgy rendes ember volt..nem volt semmi bajom velünk.:)
hát mindegy,h pasiknak tetszik e vagy sem..van akinek tetszik meg akinek nem...ennyi..nem kel ítélkezni ennyi.:)
cicababák pedig szánalmas pi***k.
Én csinosan ,nőiesen öltözködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!