Anyám nem képes elviselni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
teljesen elegem van belőle. Egyszerüen nem visel el,mert nem tetszik neki a stílusom, nem bízik bennem (alig akar elengedni valahova) pedi gmár majdnem 18 vagyok, és nem érti meg hogy nem kerülök bele semmibe.egyszerüen azt veszem észre h szégyell a munkatársai előtt. és nagyon sokat veszekszün.Énse vagyok egy könnyű eset, de én leglább próbálkozok. Van egy nővérem, és neki kb mindent szabad (ésszabadott mikor ennyi idős volt akkor is) legszívesebben mindig menekülnék már itthonról,csak sokszor van h nem mehetek meg minden.De már megörülök itthon.ja , és apám se külömb:S2010. márc. 20. 19:10
21/35 A kérdező kommentje:
van pár (nekik) 'normális' ruhám is, mert pl ha van vmi CSaládi cucc akkor nemigazán kedvelik ha odaállítok nemtom én milyen göncökbe.szal akkor normálisba megyek. már nem plázacicás.szal egy egyszerű fekete gyata meg egy póló.
2010. márc. 20. 20:33
22/35 anonim válasza:
Én "rokker" voltam fiatalon(a zenét most is szeretem,néha szabadtéri koncentekre most is elmegyek),a lányom cicababa és örülök neki.Nem szeretném,hogy ha úgyanolyan idióta pasik legyeskednének körülötte,mint akiket sokszor én lépkedtem át(szó szerint) egyik-másik koncerten.
23/35 anonim válasza:
Ja!És most már értem,miért nevettek a cicababák,ha megláttak minket bakancsba meg kiszabott farmerba...
24/35 anonim válasza:
Mit csinálsz még ezen kívül?
Mi a hobbid pl?
Van valami olyasmi amit nem "átvettél" valahonnan hanem a saját terméked?
25/35 anonim válasza:
Vki is itt a nagy életstílus és zenei zsenik közül fogott már életében hangszert a kezébe?
26/35 A kérdező kommentje:
:) de msot ennyiből ha belegondolsz egy punk/rocker is lehet balhés, lehet drogos stb. meg egy diszkós is. sztem ez eléggé emberfüggő. például nekem volt egy drogos ismerősöm,de sose próbált rábeszélni engem(vagy a többieket) nem kínálgatta egyszer se, sőt előttünk sose vett be semmit.
2010. márc. 20. 20:58
27/35 A kérdező kommentje:
mit értsek 'saját termék ' alatt?
2010. márc. 20. 20:59
28/35 A kérdező kommentje:
na mindegy ha már itt tartunk suliba járok. szakácsnak tanulok (ez egyik életcélom volt régóta, hogy szakács leszek) suli mellett megyek gyakorlatra (amit úgy kell elképzelni hoyg egy hét elmélet aztán egy egész hétig egy étterembe dolgozok) és sokszor hétvégén is mennem kell -.-" ami kis szabadidőm van azt általába azzal töltöm hogy haverokkal lógok. de ha itthon vagyok elég jól eltudom magam foglalni a rajzolással (mint hobbi)
2010. márc. 20. 21:05
29/35 anonim válasza:
Persze, hogy zavarja anyukádat, hát semmi nőies nem lehet benned. Én is szoknyákban képzelem el a leendő lányomat. Nem feltétlenül kell cicababának lenned, de egy sima farmerban és egy jobb pólóban még a pasik is megnéznének. Annyira taszítónak találom a lányokat bakacsban, málhával a hátukon. Egyszerűen undorító, és nem csak én gondolom így. Jó egy pasinál még mondjuk, hogy elmegy.. De egy lánynál? Egy ismerősömnek (20 éves) még soha nem volt pasija. (ő is rocker...) Egyszer megengedte, hogy kisimítsák a haját,és egy nagyon halvány rúzst tegyenek rá. Ezen kívül sima farmerben volt, meg egy egyszerű fekete pólóban.(amiben tesizni szoktak az emberek) Hát mondanom sem kell aznap három pasi is megjegyezte milyen csinos és szép. (pedig nem valami sovány)
30/35 anonim válasza:
Olyasmit ért saját termék alatt ami nem jön szembe veled az utcán meg nem a csapból is az folyik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!