Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen elviselni?
Nemrég megismertem egy srácot. Kezdetben hülyültünk csak,de egy idő után,már mindketten többet akartunk. Egy darabig minden szép volt,bár nem találkoztunk,de mindennap órákat dumáltunk. Én tényleg beleszerettem,és ez csak erősebb lett mikor végre együtt is lehettünk.(Nem feküdtem le vele!) Azt mondta,hogy ő is szeret,fontos vagyok neki nagyon.
Három nappal ezelött viszont minden megváltozott. Egésznap nem keresett,azt írta msn-en,hogy mindenből elege van,ne keresse senki! Még aznap küldött egy rövid üzit,hogy nem velem van baja,de semmi többet nem írt!
Tegnap este msn-en azt mondta be akarja fejezni,de nem az én hibám.Mikor rákérdeztem,hogy miért,nem adott választ,annyit írt csak,hogy majd elmondja hamarosan...
Én elfogadom a döntését,nem tehetek mást,de nagyon fáj,hogy magyarázat nélkül lépett ki az életemből... Ma reggel is írt,hogy legyen szép a napom...,de semmi magyarázat! Viszont mindennap látom fenn az oldalon ahol megismertem,és nagyon rossz...
Mit tehetnék,hogy könnyebb legyen?? Nem szeretnék kilépni az oldalról,mert vannak ott barátaim,de így sem jó... Hogyan lehet túllépni egy szakításon???
Túllépni? Foglald le magad valamivel - Barátok, - új kapcsolat - stb
Én gitározással tereltem el a gondolataimat. És most újra boldog vagyok mert megismertem egy csodálatos lányt :$
22F
Hát tényleg rossz lehet ha még utánna is beszélgettek!Sztem kérd h vagy mondja el miért szakított veled, vagy hanyagoljon 1 kicsit.
Elviselni meg nekem úgy sikerült h elfogadtam h itt a vége többet agyalni szenvedni, miatta nem érdemes! Mind1 h mit csinálsz csak ne egyedül csináld mert úgy sokat fogsz agyalni!
Nekem még a meló segített, jól lefárasztott és este a bartokkal voltam(nyáron) most meg tanulás, és így nem volt időm sem rá gondolni olyan sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!