Anyám nem képes elviselni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
teljesen elegem van belőle. Egyszerüen nem visel el,mert nem tetszik neki a stílusom, nem bízik bennem (alig akar elengedni valahova) pedi gmár majdnem 18 vagyok, és nem érti meg hogy nem kerülök bele semmibe.egyszerüen azt veszem észre h szégyell a munkatársai előtt. és nagyon sokat veszekszün.Énse vagyok egy könnyű eset, de én leglább próbálkozok. Van egy nővérem, és neki kb mindent szabad (ésszabadott mikor ennyi idős volt akkor is) legszívesebben mindig menekülnék már itthonról,csak sokszor van h nem mehetek meg minden.De már megörülök itthon.ja , és apám se külömb:S2010. márc. 20. 19:10
1/35 anonim válasza:
Ha már majdnem 18 éves vagy,akkor nem kell sokat várnod,hogy 18 legyél.Várd ki ezt a kis időt és akkor nagykorúként elmehetsz bárhova.Csak azt ne feledd,ha bármibe belekeveredsz,az már a Te felelősséged,a szüleid már nem tehetnek érted semmit.Nem kéne azért haragudni rájuk,mert féltenek.Ez csupán a szeretet jele.Egy család akkor működik jól,ha mindenki alkalmazkodik mindenkihez.Mivel Te vagy a gyerek,így Neked természetesen többet kell alkalmazkodni,hiszen a szülők tartanak el,adnak fedelet a fejed fölé.Majd ha külön fogsz élni,akkor az életedet úgy irányítod,ahogy Te akarod.Na majd akkor visszasírod majd a szülői fegyelmet,mert rájössz arra,hogy nem is olyan könnyű az élet.A féltésüket meg majd akkor érted meg,ha már Te is szülő leszel.
2/35 anonim válasza:
Pontosan mi a gondja a stílusoddal? Az öltözködéseddel van gond?
3/35 A kérdező kommentje:
lehet h ígyvan. de akkor miért nem lehetne az h elélünk egymás mellett azt kész? miért mindig én vagyok a hibás mindenért?:S
félek attól h ha 18 leszek, akkor is tökre gyereknek fognak nézni. egyszerüen nem tudnak elfogadni:S
2010. márc. 20. 19:23
4/35 A kérdező kommentje:
19:20 :öltözködés, zene. meg "életfelfogás":S
2010. márc. 20. 19:25
5/35 anonim válasza:
Oruljél,hogy foglalkoznak veled a szuleid,most abban a korban vagy még,hogy lazadsz,néhany év mulva masképpen fogsz latni mindent!
6/35 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen a stílusod? Csak van benne valami borzasztó, ha ennyire nem képesek tolerálni a szüleid.
7/35 A kérdező kommentje:
akkor h mindenki megértse. Punk vagyok. és ezt viselik nehezen:S hogy nem vagyok 'átlagos'. bár az én körömbe annak számítok. egyszerűen nem viselik el ezt:S nem fogok megváltozni, így érzem jól magam, ez vagyok én.
2010. márc. 20. 19:37
8/35 anonim válasza:
Az,hogy Punk vagy megértem a szuleidet,de majd ki fogod noni,mad meglasd,most ki akarsz tunni az atlag korosztalyodbol!
9/35 anonim válasza:
Hát nézd, minden szülő egy csinos, lányos lányra vágyik. Én is nehezen viselném, ha a lányom normális, elegáns öltözék helyett tarajos fejjel járna és bakancsot meg fekete ruhákat hordana. Ez csak lázadás, ki fogod nőni. Hidd el nekem!
10/35 anonim válasza:
Nézd meg a neten Szilágyi Zoé blogját:zoebarkaja.blogter.hu/tag/szilagyi-zoe
Ő egy valódi punk, mellesleg kiváló képzőművész. Nála igazibb punkot nehéz elképzelni. Évekig külföldön élt, több nyelven beszél anyanyelvi szinten és persze kiváló munkái vannak.
Mutasd meg édesanyádnak, talán megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!