Volt már ilyen álmotok? Jelenthet valamit? Az anyám paranoiás. Én is az leszek? Vagy ez tényleg CSAK egy álom volt?
Szörnyű volt, mert nagyon valósnak éltem meg. Már hajnalodott és én hanyatt feküdtem. Nem voltam abban a mélyálomban, hanem olyan felületes álomban, mert tudatában voltam annak, hogy alszok.
Nos:
1-2 másodpercre azt éreztem, hogy valami nyomja a mellkasom. Kissé felriadtam, mert azt hittem a macska volt a szobában, de utána rögtön rájöttem, hogy a macska kint van.
Visszaaludtam és következő pillanatban azt éreztem,mintha valami vagy valaki láthatatlan ember ismét ráülne a mellkasomra. ÉN meg nem tudok megmozdulni. Elkezdtem kiabálni a férjem nevét (aki mellettem feküdt)de a nyelvem nem akart engedelmeskedni.
De mivel nagyon féltem artikulálatlanul kiabáltam a nevét. A férjem felébredt és felkeltett.
Én félelmemben elkezdtem sírni és most is remegek, ha csak rágondolok.
Úgy érzem, ha nem kelt fel, akkor az a láthatatlan valami összenyom.
Éreztetek már álmot ennyire valóságosnak? Úgy éreztem magam, mint az áldozatok a Rémálom az Elm utcában az áldozatok.
úúúú,nem akartam ezt írni, mert azt hittem senki nem gondolja így, de én is arra gondoltam, hogy valami szellemféle.
Jaj és már lassan úgy gondolkodok mint az anyám.
"Tuti volt ott valaki"
2010-et írunk!
Olvasd el ezt.
Nem kell rögtön mindenben szellemet látni. Én inkább az alvásos bénulásra gondolnék, sokan írtak már hasonlót. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!