Meg akart csalni a férjem, de nem tette meg, mert rájöttem a dologra, mielőtt még megtörtént volna. Meg lehet ezt bocsátani?
De egy aljas mocsok. A pici baba mellett kevásnek tartja a szexet? Akkor mondd meg neki, ő üljön hajnalban a gyerek melett, te meg majd teljesítesz.
Micsoda aljas emberek vannak. Ha most megbocsátod, legközelebb bátran csinálja, mert tudja, nem jár vitával.
Szerintem ha nem is akarod elhagyni, költözz el a picivel egy jó időre, 1-2 hónapra. Majd rájön, hogy milyen nélkületek, de nem mondd meg neki, hogy csak egy időre, had féljen, hogy elvesztett.
Ha sírva megy hozzád, bocsáss meg, ha közben kihasználja az időt, agyba főbe csal, hajtsd el a fenébe.
14:17-es:
Nagyon nem értünk egyet.Ha együtt vállaltuk a babát és összeházasodtunk és nem egyeztünk meg a nyitott házasságban,akkor egyszerűen elvárható a hűség.Mégis mit kellene tennie a feleségnek? Este a férj hazajön,megkérdezi tőle,na fiam kiélted magad,ma megvolt a három nő,jól van akkor,ott a tiszta gatya,itt pedig a vacsora,szeretlek.
Nane.Cserében ő pedig háztartást vezet,babát nevel és elnézően mosolyog,hogy a férje csalja.Ha ő tenné ezt,akkor ribanc,aki se feleségnek,se anyának nem való.
Komolyabb problémák?Milyen komolyabb probléma lehet azon kívül,hogy nem bízik a férjében és egy szavát sem hiszi el?Ez elég nagy probléma.
A kérdező utolsó kommentjéhez:Igen,ebben teljesen igazad van,és ebben teljesen jogosak az elvárásaid szerintem is.
Az első idők nagyon fárasztóak és az apa segítsége nélkül nagyon nagyon nehéz lenne!De ahogy telnek a hónapok,hidd el könyebb lesz!És amikor elöszőr elmosolyodik(tudatos gesztus) akkor túl vagytok az első etapon,akkor már nem csak egy evőgép,hanem kezd emberesedni :)Kérdezd meg a pasid hogy mihez lenne kedve,mit csinálna szívesen.Evés után böfiztetni?Fürdetni?Ezek nyugisabb teendők.Próbáld meg bevonni mindenképpen valamilyen szinten,és majd hidd el elkezd kötődni a babához és ráébred az apaságra.Mennyi idős a gyerek és ti?
14 :27 esnek :)
Az első kommentemben én inkább általánosságban értettem.A baba kérdés valóban más,a baba mellett ne lépjen rossz útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!