Muszáj gyereket vállalni, ahhoz, hogy teljes élete legyen az embernek?
ja nem akarok. ennyi. és akkor mi van?
nem kell a büfi a kaki a sírás.
neked kellett.
Ő sem jobb mint te vagy. Ha ennyire nagyon boldog vagy a gyereked miatt most is miért nem vele foglalkozl omiért itt nyáladzzol? Ja mert hogy azt gondolod hogy ha ide elégszer leírod akkor igaz is lesz ;)
"te aztán biztos tudod boldog e vagy sem :)"
Tudom, mert a legjobb baratom, aki mindig elmondja hogy szeretne mar csaladot meg gyereket, csak nem jon ossze...
Kozben meg egy sikeres ember, szakmailag is, anyagilag is, aztan megis hianyzik az eletebol a csalad.
Amikor 30 volt, akkor meg nem hianyzott, de igy, 42 evesen mar nagyon is.
Van egy masik ismerosom is, o speciel no, most lett nemreg 40, amig huszon meg harminc eves volt addig tok jol elvolt, karrier, sok evvel idosebb ferj, akinek penze is van, utazgatas, hobbik, autok.
Most meg ott tart, hogy elvalt az oreg ferjetol, mert az mar nem akart gyereket (ugyanis neki volt az elozo hazassagabol) es ketsegbeesetten ugral egyik xar kapcsolatbol a masikba, hogy hatha osszejon vegre.
Huszonevesen meg nagy arccal osztja az eszt az ember az elet ertelmerol, 40 evesen mar maskepp latja a vilagot.
"a gyereked miatt most is miért nem vele foglalkozl "
Miert foglalkoznek vele, iskolaban van, nagy gyerek mar.
Amugy meg mi kozod van hozza mit csinalok? Zavar ugye ha valaki felhivja a figyelmedet a mondanivalodban levo logikai bakugrasokra.
unatkozó htb.
nem egy vhol a barátokközt ismétlés? :D
"r miért rinyálsz itt hogy nekem nem kell?"
Ki rinyal? Lexarom hogy neked kell-e vagy sem, mindenki ugy eli az eletet ahogy akarja.
En a kerdesre valaszoltam, erre minden kis agressziv tinipicha nekem esik :)
Tudnam miert valt ki beloletek ekkora agresziot az ha valaki elmondja hogy szerinte kell a gyerek a boldogsaghoz.
Jó hát van akinek a karrierépítés annyit jelent hogy teherbed¤gatja magát egy gazdag csávóval aki aztán kitartja. De hát ő így boldog meg az élete így teljes :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!