19-20 évesen gyereket vállalni?
Adott egy pár. A lány 19-20 éves, a párja ~10 évvel idősebb nála.
Több éve élnek valószínűleg gondmentes kapcsolatban.
A lány elvégezte a középiskolát, a fiúnak állandó munkahelye van és szinte épphogy a középrétegbe tartoznak.
A lány nyugodt típus, úgymond kiélte magát de sosem volt olyan mint a korosztálya.
A fiú felelősségteljesen, tisztességesen él és viselkedik.
Mindkettő célja az életben a gyerekvállalás, gyereknevelés ezért úgy döntenek, hogy belevágnak a babaprojektbe, már csak azért is mert a fiú korban van, viszont a lány is fiatalon szeretne anyává válni.
A lakhatás nem lenne probléma, mert saját adósságmentes házuk van. Ha valami oknál fogva neadjisten' különválna útjuk, a lány nem maradna tető nélkül.
Ui:
Itt nem rólam van szó, hanem két hozzám közel álló személyről. Ahogy ismerem őket csodálatos szülők lennének, ugyanakkor tartok is ettől az egésztől egy kicsit de talán csak azért mert ezzel kapcsolatban is az ember csak a rosszat hallja meg, nem pedig azokat akiknek bejött ez a dolog és boldogan élik a kis világukat.
Nektek erről mi lenne a véleményetek?
19 évesen kiléte magát?
Majd 30 évesen jön rá, hogy mégsem.
vannak akiknek 17 évesen csúszik be, néha elég lusta apával vagy anyával...
így ilyen felállásban szerintem nem gond...
Miért is ne?
Ha tehetném, én is nagyon szívesen lennék fiatal anyuka. Ha nem terveznék továbbtanulni, meg lennének az anyagiak és biztos párkapcsolatom lenne, akkor én simán belevágnék.
Nekem az ilyennel mindig az a gondom,hogy oké, most van a fiú, aki keres, aki eltart. De mi van,ha bármi történik? Nulla munkatapasztalattal hova veszik fel a lányt dolgozni? A mai világban még jó diplomával is nehéz normálisan elhelyezkedni, nem hogy érettségivel. Úgy, meg hogy nincs referencia végképp nehéz.
Az,hogy a lány nem maradna tető nélkül egy dolog. A házat fent is kell tartani, a gyereket etetni stb.
Uhh, hát én már a 2. sorban leírtakat kellett többször elolvasnom.... Egy 19 éves lány mégis mennyi idős volt, amikor megismerkedtek? 16? Akkor felmerül a kérdés, hogy egy ~26 éves pasi mit akar egy 16 évestől??
Több éve élnek (együttélnek????) gondmentes (? mégis miféle akadályokkal kellett megküzdeniük?) kapcsolatban?
Milyen más tapasztalata van ennek a lánynak? Kiélte magát? MIKOR???
Hogyan van SAJÁT adósságmentes házuk? Kinek a nevén van?
Komolyan nem lenne problémám az egésszel, de a felvezetés, és mellé a körítés ad némi gyanút arra, hogy ez a lány bizony nem biztos a dolgában, sőt, ő egyáltalán nem is akarja a babaprojektet, de mivel nincs tapasztalata, viszonyítási alapja, ezért belevág...
Én nem vállalnék így, de a suli miatt nem. Egy szakma ugyanis 2-3 év. Az enyém speciel érettségi után 3 év volt. Most fix munkahellyel vállalnék, de a szakma előtt nem tettem volna.
Ez a kiélés-szöveg meg idegesít. sose vonzott és nem is fog, hogy milyen mikor 10-20-30 különböző pasi lefektet. Volt 3 pasim a barátom előtt, nem volt 1 nagy szám nekem a szex. A mostanival jobb, mert ő mindig elélveztet, de így se valami nagy szám. Szimplán nem szeretem és utolsó dolgok között van fontossági sorrendben nekem kb.
Minden nap lefekszem a barátommal, mert ő igényli, de lazán meg vagyok nélküle és ha elmarad, az kb. felüdülés nekem (hogy nem kínoz valaki egy fáradt munkanap után 2-3 órát, hogy márpedig neked is el kell menned és hiába mondom, h egyszerűen fizikálisan nem megy már, mert a párna jobban hív).
Nem ez a lényeg, hanem hogy egyetértsek a pasival minden téren.
Túl fiatal a lány, tanuljon még valamit inkább!
"de így se valami nagy szám. "
Akkor meg keresgess szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!