Nektek felajánlotta Édesanyátok a segítségét?
3-as Neked, ill. gyermekednek nagyon nem jó dolog ez :(
gyereket ne bölcsi meg baby sitter nevelje már :(
Nálatok ez a divat semmi gond ezzel, de mégis :(
nem negativ kritika akart lenni!!!!
Oda nem adnám bölcsibe a csöpp gyerekemet. Minden vele töltött perc életem nagy ajándéka.
mikor láttam, hogy minden nap változik, fejlődik, egyre okosodik, szoptahatja az ember....
Anyának lenni maga a csoda :)
De nem ugy ,hogy "lepasszolja" aztán megy dolgozni :(
brrrrr :(
Kedves Kérdező nekem se segitett senki :(
Édesanyám: költötted kotyogj neki, Anyósomra tán negyed órára hagytam, jött utánam mint a rakéta, hogy igy a gyerek, ugy a gyerek :( ááááááá
rossz volt :( elmult, megoldottam. felnőttek :)
mára már minden kerek :)
"nem negativ kritika akart lenni!!!!"
nem a lófittyet, ti ősanyák nem bírjátok elviselni, ha valaki nincs összenőve a gyerekével és más is szerepet játszik az életében...
hát azèrt 14 hetes gyereket bölcsibe dugni!nem csak egy "ősanya" ,egy jóérzésü ember sem teszi.
Rosszul esne a dolog ,de nem tudsz mit csinálni ,ne bánkódj ezen ,majd te is így állj hozzá.
nekem is rosszul esett volna.
amúgy ezek a szóban forgó országok azért működnek így, mert a legtöbb nő ott megteheti, hogy 3-5 évig legyen otthon munka nélkül a gyerekkel.
a csórók kényszerülnek csak a korai bölcsizésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!