Nálatok főz édesanyátok hétvégén?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 13:41
1/18 anonim válasza:
*vagy édesapátok, a férfiak sem fogyatékosok
3/18 anonim válasza:
Anyukám csak hétvégén főz, hétköznap rendelik a kaját apuval.
Én már külön élek, és én is anyuka vagyok, én minden nap főzök.
4/18 anonim válasza:
Nálunk szokott,de inkább csak vasárnap.
5/18 anonim válasza:
Igen főz, általában 2 félét, hogy maradjon hétköznapra is :)
6/18 anonim válasza:
Igen, bár sokszor van, hogy apám főz, vagy ha egyik sem ér rá, akkor én ütök össze valami egyszerűbb kaját.
19/L
7/18 anonim válasza:
Nálam mindig 2 napra szokott főzni hétköznap is meg hétvégén is két napos a kaja hogy vasárnap tudjon pihenni. Vasárnap is maximum annyit csinál hogy frissen süti ki a húst ami max 1 óra de előtte való nap elő van készítve szépen. Én néha pár napig nem vagyok itthon mert fuvaros vagyok, többnyire mindig itthonról viszek főtt kaját, ha a munkáltatóm olyan messzebb helyre küld ahol az ottani telephelyen le kell adnom a csomagokat és várni vele másnap reggelig akkor többnyire vagy a telephely pihenő helyiségében töltök el 8-12 órát vagy befizet valami szállóra ilyen egy ágyas szobába akkor szoktam ott gyors kaját főzni, de többnyire mindig itthonról viszek melóba kaját. Napi szinten 12-14 óra közt mindig egy kisebb központi telephelyen kötök ki ott meg szó nélkül megmelegíthetem a kajámat és meg is ebédelhetek nyugodtan a kutyát sem zavarja.
8/18 anonim válasza:
Igen. Hétvégén mindig főz, sokat és több félét is mert egyrészt többen vagyunk, mindenki mást szeret, legyen választék másrészt, hogy maradjon hétköznapra is. Dolgozik úgyhogy későn ér haza, de így a hét elején még van kajánk, ha pedig elfogy akkor vagy ő vagy mi összedobunk valami gyors, egyszerű kaját, pl. valamilyen tésztát.
9/18 anonim válasza:
Nem. Van, hogy úgy dolgozik, akkor a nagymamám főz, vagy apa, vagy rendelünk.
10/18 anonim válasza:
Én is 2 napra főzök leginkább, de van hogy 3 napra való sikeredik! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!