Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok főz édesanyátok hétvégén?

Nálatok főz édesanyátok hétvégén?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 13:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
*vagy édesapátok, a férfiak sem fogyatékosok
2015. okt. 25. 13:44
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen, minden nap
2015. okt. 25. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
48%

Anyukám csak hétvégén főz, hétköznap rendelik a kaját apuval.

Én már külön élek, és én is anyuka vagyok, én minden nap főzök.

2015. okt. 25. 13:47
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk szokott,de inkább csak vasárnap.
2015. okt. 25. 13:49
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Igen főz, általában 2 félét, hogy maradjon hétköznapra is :)
2015. okt. 25. 13:53
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen, bár sokszor van, hogy apám főz, vagy ha egyik sem ér rá, akkor én ütök össze valami egyszerűbb kaját.

19/L

2015. okt. 25. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Nálam mindig 2 napra szokott főzni hétköznap is meg hétvégén is két napos a kaja hogy vasárnap tudjon pihenni. Vasárnap is maximum annyit csinál hogy frissen süti ki a húst ami max 1 óra de előtte való nap elő van készítve szépen. Én néha pár napig nem vagyok itthon mert fuvaros vagyok, többnyire mindig itthonról viszek főtt kaját, ha a munkáltatóm olyan messzebb helyre küld ahol az ottani telephelyen le kell adnom a csomagokat és várni vele másnap reggelig akkor többnyire vagy a telephely pihenő helyiségében töltök el 8-12 órát vagy befizet valami szállóra ilyen egy ágyas szobába akkor szoktam ott gyors kaját főzni, de többnyire mindig itthonról viszek melóba kaját. Napi szinten 12-14 óra közt mindig egy kisebb központi telephelyen kötök ki ott meg szó nélkül megmelegíthetem a kajámat és meg is ebédelhetek nyugodtan a kutyát sem zavarja.
2015. okt. 25. 14:07
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Hétvégén mindig főz, sokat és több félét is mert egyrészt többen vagyunk, mindenki mást szeret, legyen választék másrészt, hogy maradjon hétköznapra is. Dolgozik úgyhogy későn ér haza, de így a hét elején még van kajánk, ha pedig elfogy akkor vagy ő vagy mi összedobunk valami gyors, egyszerű kaját, pl. valamilyen tésztát.
2015. okt. 25. 14:44
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Van, hogy úgy dolgozik, akkor a nagymamám főz, vagy apa, vagy rendelünk.
2015. okt. 25. 15:05
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is 2 napra főzök leginkább, de van hogy 3 napra való sikeredik! :))
2015. okt. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!