Párom volt élettársa felajánlotta, ha megszületik a gyerekünk akkor segít a gondozásban. Szerintetek komolyan gondolta?
Kedves kerdezo!
Ne haragudj de azt megkerdezhetem, hogy miert kerdes ez? marmint az,hogy egy no akivel a ferjed egyutt elt,az vigyazzon majd a gyerekedre.
Akar milyen jo a kapcsolat vele, te nem felnel,hogy bekavar,vagy ki tudja mit fog csinalni.
Szerintem azert VOLT elettars valaki,hogy az maradjon is ugy. Ezt ugy ertem,hogy semmi koze nincs mostmar a parodhoz es a csaladjahoz sem.
Nem jól állsz hozzá. A férfi kirekesztése az első lépés a válás felé vezető útra. Főleg, ha megjön a kedve a babázáshoz, de te nem adod át, mert "te vagy az anyja". Ő meg az apja értsd meg!
Illetve vannak olyan emberek akiknek nincs segítségük, mégis megoldják. De ha esetleg nem zárnád ki a gyereked saját apját már jóelőre, akkor nem kellene azon járjon a fejed elfogadd-e ezt a nyilvánvalóan hátsószándéktól vezérelt ajánlatot.
Kérdés. Inkább a párod volt nőjére bíznád a gyereked mint a párodra? Gyászos jövőképet látok.
szia,nem tudom hany éves vagy,de egy nő maganak szüli a gyereket.
nekem eszem agaban se lenne h az exet beengedjem akar a hazba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!