Miért van az, hogy amikor a párok gyereket vállalnak, előtte a férfiak össze-vissza ígérgetnek, hogy majd minden szép és jó lesz, amikor meg megszületik a gyerek, inkább menekülnek otthonról?
Hát jó kérdés.De szerintem azért ez nem annyira tragikus.Mármint,nem minden pasi ilyen.Itt a szomszédunkban van egy fiatal pár,három kicsivel.Az apjuk nagyon sokat van velük,lent bicajoznak,együtt elsétálnak a boltba stb.Mikor én kicsi voltam,(már amennyire visszaemlékszem)velem is sokat volt apum.Még anyum főzött mi lementünk a játszótérre,fociztunk,vagy csak otthon játszott velem,vigyázott rám..
Szóval azért nem mindenki menekül.
20l
Ez emberismerettől is függ. A nőnek tudnia kell, kinek szül. Aki a gyereknél menekül, annál voltak már korábban is jelek, csak nem akarta észrevenni. Vagy úgy gondolta, ha a gyerek megszületik, minden más lesz.
Ésszel kell dönteni, ez a kulcs.
Általánosítasz.Ahogy van válás,úgy van működő házasság is,így van ez az apák terén is.Van,akinek nem való az apaság és van,aki kitűnő apa lesz.Vannak jelek,ahogy írták ezt már mások is,csak kényelmesebb ezeket nem észrevenni,mert végre megvan a férfi,aki hajlandó elvenni,végre van,akinek van munkája és lehet neki szülni.Sokan esnek ebbe a hibába,de szerencsére jó páran annak az embernek szülnek,aki alkalmas is rá.
Ha megtalálod a megfelelő férfit,akkor ne félj ettől,nem fog cserbenhagyni,akkor sem felszedsz pár kilót,szülés utáni depressziód lesz vagy betegen születik a baba.Sok probléma lehet egy házasságban és nem a mézeshetek alatt derül ki,hogy valaki tényleg az ember társa,hanem a bajban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!