Mit tegyek, ha a pénzbeli irigykedés tönkreteszi a családi összejöveteleket?
Nővérednek meg kellene értenie, hogyha több pénzt akar keresni akkor feljebb kell lépnie
Végezzen el egy okj szakmát vagy tanuljon nyelvet és menjen ki külföldre dolgozni valamit felnőtt ember csak megérti, nem?
Testvérek között nem lehet a pénzbeni különbség a vita hiszen a vér köt össze benneteket nem pedig barátok vagytok ezt is meg kellene értenie
Ha nem hajlando ezt megerteni es tudomasul venni, akkor nem kell athivni.
Nem azert mert szegeny, hanem mert egy bunko.
de ha megváltozna az anyagi helyzete a stilusa is egyből más lenne, ez a lényeg
A pénz sokmindenen segit és átlendit
Nekem is gyűlölködik az a testvérem, aki kevesebbet tanult. Mindig mindent irigyel, pedig jobb helyzetben van nálam. De 30 éves és nem volt még komoly kapcsolata. Gondolom, ez is a baja neki. Rosszindulatú, gonosz mindenkivel, fenyegetéssel gyakran rám hozza a frászt. Úgy gondolja, ami az enyém, az az övé is; de ami az övé, ahhoz nekem nincs jogom. Kértem például, hogy hadd használjam a laptopját egy pár percre, erre azt mondta, hogy majd feljelent zaklatásért!!!
Eddig még nem hagytam cserben, ha szüksége volt rám, de már elegem van belőle.
Iszonyú természete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!