11/27 anonim válasza:
Benedict az benedek. Nekem a kaja jut róla az eszembe. Eggs benedict lol
12/27 anonim válasza:
A Nimród jó, a Benediktet hanyagold inkább.
13/27 anonim válasza:
Külön-külön is szörnyűek, nem hogy együtt!
15/27 anonim válasza:
Nem illik a kettő össze. Ha viszont tetszik neked, akkor inkább Nimród Benedek (hasonló név, mégsem hat a kettő együtt idétlenül)
16/27 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű a Nimród, de a Benedictet nem lehet így anyakönyvezni.
17/27 anonim válasza:
Az, hogy nagyon rossz gyerekkora lesz...
Avval, hogy ti különlegesnek kezelitek, másoknak nagyon ellenszenvesnek fog tűnni.
18/27 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned. Te leszel a gyerek anyja. Te tudod milyen vezetéknévhez fogja használni. Nekem furcsa, de megszokható. Olyan sok Nimike van már az ovikban, hogy a Benedict egy kicsit megkülönbözteti tőlük. Neked kell érezned. Mi csak a saját izlésünket tudjuk itt megírni.
19/27 anonim válasza:
én magamból kiindulva, ha ilyen különlegesen kezelnének egy gyereket a szülei, iskolában jól megverném anyuci apuci pici fiát :) nem egyszer, hanem naponta :) és nem csak én !! :))
20/27 anonim válasza:
Nimród ősmagyar , ma sajnos ritka név, a Benedikt hangzása szerint se tetszik , a kettő együtt viszont több , mint rémes! de ettől függetlenül : nem létezik , hogy magyar gyereknek ne találnátok valami eredetibbet! Keressetek tovább !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!