Mit gondoltok ezekről a fiú nevekről? (Benjamin, Noel, Nimród, Máté)
Figyelt kérdés
tetszési sorrendbe leírnátok őket ? előre az kerüljön ami a legjobban tetszik...Van amelyik egyáltalán nem jön be, nem adnád a gyerekednek ?
köszi
2013. júl. 26. 14:05
1/21 anonim válasza:
A Nimródot kivéve mindet adnám,jó nevek.
2/21 anonim válasza:
Máté, Noel, Benjamin, Nimród. Nimródot nem adnám a gyerekemnek.
3/21 anonim válasza:
mostani divatnevek
rangsorolni nem nagyon tudok, mivel csak a Máté tetszik, de minden 2. kisfiút így hívnak
4/21 anonim válasza:
Talán a Mátét adnám, a Nimród még elmegy, a Noel és a Benjámin nekem nagyon idegen.
5/21 anonim válasza:
dunát lehet velük rekeszteni
egyébként tetszenek, a Máté és a Nimród a kedvenceim, de tuti nem adnám a gyerekemnek
6/21 anonim válasza:
Máté nagyon szép név (azt jelenti Isten ajándéka) , Noel is tetszik, Benjamin és Nimród egyáltalán nem tetszik.
7/21 A kérdező kommentje:
én a Benjamint egyáltalán nem mondanám gyakorinak...egyet sem ismerek felénk...
2013. júl. 26. 14:27
8/21 anonim válasza:
Noel és Máté nekem tetszik! Benjamin elmegy... Nimród nem tetszik!
9/21 anonim válasza:
Noel lesz a pici fiúnk, úgyhogy nekem ez tetszik legjobban :-)
10/21 anonim válasza:
Noel tetszik.
Nálam a Nimród az egy lófajta (már elnézést minden Nimródtól)
A Máté meg iszonyatosan tetszik csak 2008 óta a leggyakoribb fiúnevek közti toplistán szerepel (tavaly ez volt az első leggyakrabban adott név)... Tucat név! Akkor inkább ritka és különleges legyen, mint a Noel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!