Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ezekről a fiú...

Mit gondoltok ezekről a fiú nevekről? (Benjamin, Noel, Nimród, Máté)

Figyelt kérdés

tetszési sorrendbe leírnátok őket ? előre az kerüljön ami a legjobban tetszik...Van amelyik egyáltalán nem jön be, nem adnád a gyerekednek ?

köszi

2013. júl. 26. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Noel, Benjamin, Máté, Nimród.

Ezek közül nekem a Nimród nem tetszik, de a többi szép név :) Mátét én is azért nem adnám, mert belőlük tényleg sok van. Igaz, hogy elég felkapott lett a Noel név, de ha a környezetemben nincs sok, akkor nem érdekelne. Szóval szerintem téged se zavarjon, ha mostanában több a Benjamin, főleg, hogy nincs ilyen nevű ismerősöd :)

2013. júl. 26. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Jajj :) Azért mert Te nem ismersz ... :)

Én Fiam megszületett Marcell lett! Én se ismertem a környezetünkben és itt a városban se igazán hallottam...

Na megszületett a Fiam és szinte minden második gyerek Marci lett! Az ismerősöknél is és az oviban is! 4 Marcell van a kiscsoportban... Szerinted akkor óvodai szinten mennyi lehet? Már bánom, hogy nem Márton lett!

2013. júl. 26. 14:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyiket sem. Nagyon max még a Mátét, de a Benjamin is elég felkapott. Az én fiam Balázs. Normális, nem tucat, és illik a kicsire.... De ha sorba kéne állítani, és nincs más választási lehetőség:

Máté vagy Benjamin...

2013. júl. 26. 14:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Nimród tetszik, de azért nem adnám a fiamnak. A Noel semleges, bár nekem túl lányos. A Benjamin, Máté egy szinten vannak, sosem szerettem ezeket a neveket.
2013. júl. 26. 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Jó, a 12-es válaszolónak tényleg igaza van abban, hogy attól hogy most nem ismersz ilyen nevűt, attól még a jövőben az oviban/suliban lehet, hogy lesz egy pár.. :)
2013. júl. 26. 15:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Máté (favorit fiúnevünk volt;)), Noel, Nimród, Benjamin (de ezt nem adnám a fiamnak, nem tetszik!)
2013. júl. 26. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Nimród (kisfiam is az :)) Benjámin, Máté, Noel (ez utóbbi kettő felénk tucatnév...)
2013. júl. 26. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Noel lesz a kisfiam neve, tehat nekem az tetszik a legjobban:))

31hkm

2013. júl. 26. 17:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Noel (kisfiam), Nimród, Benjamin, Máté.
2013. júl. 28. 22:11
 20/21 anonim válasza:
A Nimród béna nem tetszik a Benjamin nem az a tipikus gyakori néz de nem rossz a Noel és a Máté nagyon tetszik :)
2013. dec. 23. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!