Mit gondoltok ezekről a fiú nevekről? (Benjamin, Noel, Nimród, Máté)
tetszési sorrendbe leírnátok őket ? előre az kerüljön ami a legjobban tetszik...Van amelyik egyáltalán nem jön be, nem adnád a gyerekednek ?
köszi
Noel, Benjamin, Máté, Nimród.
Ezek közül nekem a Nimród nem tetszik, de a többi szép név :) Mátét én is azért nem adnám, mert belőlük tényleg sok van. Igaz, hogy elég felkapott lett a Noel név, de ha a környezetemben nincs sok, akkor nem érdekelne. Szóval szerintem téged se zavarjon, ha mostanában több a Benjamin, főleg, hogy nincs ilyen nevű ismerősöd :)
Jajj :) Azért mert Te nem ismersz ... :)
Én Fiam megszületett Marcell lett! Én se ismertem a környezetünkben és itt a városban se igazán hallottam...
Na megszületett a Fiam és szinte minden második gyerek Marci lett! Az ismerősöknél is és az oviban is! 4 Marcell van a kiscsoportban... Szerinted akkor óvodai szinten mennyi lehet? Már bánom, hogy nem Márton lett!
Egyiket sem. Nagyon max még a Mátét, de a Benjamin is elég felkapott. Az én fiam Balázs. Normális, nem tucat, és illik a kicsire.... De ha sorba kéne állítani, és nincs más választási lehetőség:
Máté vagy Benjamin...
Noel lesz a kisfiam neve, tehat nekem az tetszik a legjobban:))
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!