Már gondolkoznom kéne a fiuneveken, de Mátén kívul semmi nemtetszik, és a kolléganom fia is Máté lesz aki elobb szul mint én. Mondanátok nekem pár fiunevet? Valami szépeket
Régebben a Dávid névbe voltam szerelmes, és bár 2 fiam született még sem ezt a nevet kapták :)
Így most tuti befutó a Marcell, Milán, Zsombor(bár ebből most elég sok van)és a Zoltán.
sajnos én is elég tanácstalan vagyok, nekünk is fiú lesz és már ideje lenne dönteni, de egyszerűen... nekem tetszik az Andor, a páromnak nem. neki tetszik az Arnold, nekem az nem. jó név szerintem még a Zalán, a Márk, a Balázs, a Bálint, a Krisztián, a Zsombor és tudom, hogy rengeteg van belőle, de nekem a Péter is tetszik. én az ilyen "hagyományos" fiú nevek híve vagyok. sok sikert a választáshoz :)
24 hkm
Hát így hogy Filip szerintem nagyon nem szép (ugye ez Philip lenne de azt így nem lehet adni) Akkor már inkább Fülöp. Van ismerősöm akinek a kisfia Fülöp.
A Félix és a Flórián is nagyon tetszik:)
Nekem a kisfiam Milán:) De elég gyakori de amúgy a Máté és a Dániel, és a Bence is évek óta vezető helyen állnak így abból is nagyon sok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!